Το όνειρό του ζει ο Επαμεινώνδας Λιμνιός, ο οποίος δοκιμάζεται από την προηγούμενη Πέμπτη στην Τβέντε. Ο 17χρονος χαφ είχε «γυαλίσει» στον σκάουτερ της ολλανδικής ομάδας και μετέφερε θετική εισήγηση στη διοίκηση του συλλόγου. Οι Ολλανδοί ζήτησαν από τον Ατρόμητο, στον οποίο ανήκει ο νεαρός παίκτης, να δοκιμαστεί εκεί και να περάσει από το «μικροσκόπιο» του Στιβ ΜακΚλάρεν.

Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής ταξίδεψε στο Ένσεντε. Οι άνθρωποι της Τβέντε υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο τον ταλαντούχο παίκτη, ενώ του έκλεισαν το καλύτερο ξενοδοχείο και την προηγούμενη Πέμπτη ο Λιμνιός ξεκίνησε προπονήσεις την τρίτη (!) ομάδα του συλλόγου. Σε αυτήν ανήκουν οι όσοι έχουν γεννηθεί το '91 και το '92, ενώ ο Έλληνας μέσος έχει γεννηθεί στις 4 Ιανουαρίου του 1993. Μάλιστα, ο νεαρός παίκτης γνωρίστηκε με τον ΜακΚλάρεν και η διοίκηση ψάχνει να του βρει οικογένεια για να μείνει.

Να σημειωθεί ότι τα ταλέντα που έχουν μαζέψει οι Ολλανδοί δεν μένουν σε ξενώνες, αλλά σε κανονικές οικογένειες για να μάθουν τη γλώσσα και τον τρόπο ζωής. Όπως έγινε γνωστό, ο Λιμνιός θα δοκιμάζεται στην Τβέντε μέχρι το τέλος της σεζόν και τότε θα αποφασιστεί αν θα τον αγοράσουν, αφού υπάρχει ήδη οψιόν αγοράς, η οποία προβλέπει να μπει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία του Ατρομήτου, αλλά και 20% ποσοστό μεταπώλησής του.

* Σήμερα το βράδυ θα φτάσει στην Ελλάδα ο Μάρεκ Σαγκανόφσκι. Ο Πολωνός επιθετικός έχει στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του, διάρκειας ενάμισι έτους. Η απόκτηση του 32χρονου φορ δεν έχει καμιά σχέση με τους Περόνε και Αναστασάκο, αφού είναι πιο κοντός και εκμεταλλεύεται περισσότερο τον χώρο.

* Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο αν ο Σφακιανάκης πάει στον ΟΦΗ, οι διοικούντες τον Ατρόμητο να ζητήσουν τον Γιαχάγια με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube