Ενθουσιασμένος από τη νίκη, αλλά κυρίως από την απόδοση της ομάδας του στο παιχνίδι με την Καβάλα (2-0), παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε τυχερός που συνεργάζεται με τους παίκτες του Ατρομήτου και υπερήφανος για το θέαμα που αυτοί παρουσιάζουν μέσα στο γήπεδο.

«Σήμερα όλοι χορτάσαμε μπάλα», ανέφερε φανερά ικανοποιημένος ο Δώνης και αφού χαρακτήρισε τους παίκτες του «άψογους επαγγελματίες», κατέληξε: «Είμαι πολύ υπερήφανος για αυτό που παρουσιάζει η ομάδα μου στο γήπεδο. Μετά μία πολύ δύσκολη φάση προσωπική το καλοκαίρι, κατά την οποία ήμουν απογοητευμένος, αισθάνομαι τυχερός που ήρθα στον Ατρόμητο και βρήκα αυτούς τους παίκτες. Είμαστε μια δεμένη οικογένεια και είναι πολύ σημαντικό αυτό».

Γούτης: «Μας κοροϊδεύουν οι εμφανίσεις με τους μεγάλους»

Χωρίς καμία διάθεση να κρύψει τον προβληματισμό του παρουσιάστηκε, από την άλλη, ο Βαγγέλης Γούτης. Ο προπονητής της Καβάλας τόνισε ότι η ομάδα του έχασε δίκαια στο σημερινό παιχνίδι και δεν δίστασε να παραδεχθεί πως στα παιχνίδια με ισάξιες ομάδες δεν είναι τόσο συγκεντρωμένη, όσο με τους μεγάλους.

«Χάσαμε το ματς δίκαια», ξεκαθάρισε στην αρχή των δηλώσεων του ο Γούτης, που τόνισε ότι «σε καμία περίπτωση δεν πιάσαμε την απόδοση που περιμέναμε». Αφού εξήγησε, λοιπόν, πως «δεν είχαμε συγκέντρωση και ότι δεν αποτελεί δικαιολογία ο τραυματισμός του Ορούμα», κατέληξε με νόημα: «Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά όταν παίζουμε με ομάδες με τους ίδιους στόχους δεν έχουμε την ίδια συγκέντρωση. Οι καλές εμφανίσεις με τους μεγάλους έχουν γίνει κοροϊδία…»

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ