Χωρίς τον Χουάν Κάρλος Μπλένχιο, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως το σφίξιμο που είχε στο δικέφαλο, θα παραταχθεί ο Ατρόμητος κόντρα στην Καβάλα την Κυριακή, για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Γιώργος Δώνης δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης με τους «Αργοναύτες», η οποία ίσως κρίνει πολλά για το μέλλον των δύο ομάδων στην κατηγορία.

Μετά την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου, με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Περιστερίου, ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωση την αποστολή για το ματς της Κυριακής, την οποία απαρτίζουν οι: Μιχαηλίδης, Καραγκιολίδης, Μπαζίνσκι, Αποστολόπουλος, Νάστος, Ολιβέιρα, Σκόνδρας, Νεμπεγλέρας, Μελισσάς, Φαβάλι, Μπρίτο, Σαρμιέντο, Σφακιανάκης, Τάτος, Καραγκούνης, Αναστασάκος, Περόνε, Καλαντζής, Καραλής.

«Ταύρος» ο Μπιλαγί

Με επιτυχία πέρασε τα ιατρικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε ο Ατέμπα Μπιλαγί, κάτι που σημαίνει πως τη Δευτέρα ο Καμερουνέζος αμυντικός θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας 18μηνης διάρκειας.

Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube