Κοντά σε μία πολύ μεγάλη μεταγραφή είναι η Λάρισα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΛ έχει φτάσει σε συμφωνία με τον Ζερόμ Ροτέν, την πρώτη από τις δύο "κινήσεις" που πρόκειται να κάνει η ομάδα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, όπως έχει δηλώσει και ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο έμπειρος μέσος έχει συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση των «βυσσινί» και αν δεν βρεθεί κάτι καλύτερο μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα έρθει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη. Συγκεκριμένα, ο Γάλλος έχει ζητήσει λίγες ημέρες προθεσμία προκειμένου να εξαντλήσει τις πιθανότητες να αγωνιστεί σε κάποιον σύλλογο μεγαλύτερου βεληνεκούς. Ωστόσο, δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο υπαρκτό ενδιαφέρον από άλλη ομάδα και όλα συνηγορούν στο ότι ο σπουδαίος χαφ θα αγωνίζεται σύντομα στην Λάρισα. Άλλωστε, αυτό αναγράφεται και στο προσύμφωνο που έχει υπογραφεί από τον ατζέντη του.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις και δη, αυτή του επιθετικού, στο προσκήνιο επανέρχεται και πάλι η υπόθεση του Κουζέν. Η Γκαμπόν αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης του Κόπα Άφρικα και οι «βυσσινί» θα κοιτάξουν ξανά το ενδεχόμενο απόκτησης του από τη στιγμή που έχει τη δυνατότητα να τεθεί σύντομα στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Το θετικό είναι ότι η Χαλ, (ομάδα στην οποία ανήκει), είναι θετική στο ενδεχόμενο δανεισμού του.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Απάντηση Δέδε σε Καραπαπά: «Κατάντια-Το κιτρινόμαυρο δείχνει να σε αγχώνει πολύ τελευταία»

«Και η Τράμπζονσπορ για Αντίνο - Συνεχίζει τις συζητήσεις με Γοδόι και Μανσούρ ο Παναθηναϊκός»

Πέρασε τα ιατρικά και ανακοινώνεται από την Βίντζεβ Λοτζ ο Ντραγκόφσκι

ΑΕΚ: Στο Top 50 συμμετοχών στην ιστορία του πρωταθλήματος ο Μάνταλος

Μπενίτεθ: «Ενέργεια και ποιότητα από Τετέι - Οι επιστροφές ανεβάζουν το επίπεδο της ομάδας»

Τετέι: «Αυτά μου δείχνει ο Μπενίτεθ, φάνηκε αυτό - Δεν τρελαίνομαι για το γκολ, θα μπει όταν πρέπει»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την ισοπαλία στο Άρης-ΑΕΚ και τη νίκη του Παναθηναϊκού

Διπλή αντίδραση από ΑΕΚ: «Το να μιλάει ο Ολυμπιακός για διαιτησία, προκαλεί γέλιο» και το φάουλ στον Γιόβιτς

Πινέδα: «Να κάνουμε αυτοκριτική με πρώτο εμένα»

Αθανασίου: «Σωστή η νοοτροπία του Παναθηναϊκού - Θετικοί οι Ζαρουρί και Πελίστρι»