Αυτό τον Ιανουάριο, η Ηλεκτρονική απαντά στην κρίση με… μανία! Η εκπτωσομανία της μεγαλύτερης ελληνικής αλυσίδας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, «χτύπησε» σε περισσότερα από 50 προϊόντα, καθιστώντας ζήτημα… τιμής την απόκτηση τους.

Ενδεικτικά, η Ηλεκτρονική προσφέρει μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων τα παρακάτω προϊόντα:

- Πλυντήριο Ρούχων LG F 1022 από €600,00 μόνο €479,00
- Τηλεόραση SONY LCD 40” από €999,00 μόνο €749,00
- Σετ Home Cinema PHILIPS από €239,00 μόνο 179,00
- Κάμερα CANON FS-200 με εγγραφή σε μνήμη flash από €279,00 μόνο 199,00

Επισκεφτείτε σήμερα ένα από τα 48 καταστήματα με το σήμα της Ηλεκτρονικής στην Ελλάδα, πραγματοποιήστε τις αγορές σας και επωφεληθείτε από πλήθος προνομίων, όπως άτοκες δόσεις, επέκταση εγγύησης, δωρεάν μεταφορά συσκευών κλπ. Ακόμη, με την κάρτα μέλους Ηλεκτρονική Prive Club μπορείτε να απολαύσετε επιβραβεύσεις τις οποίες εξαργυρώνετε με δωροεπιταγή, προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα και πολλά άλλα.

Υπενθυμίζουμε πως όλες οι αγορές μπορούν να πραγματοποιηθούν από το ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα της Ηλεκτρονικής www.electroniki.gr.

Πληροφορίες για την Ηλεκτρονική

Ο Όμιλος της Ηλεκτρονικής είναι η μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα στο κλάδο της και κατέχει το 13% του μεριδίου αγοράς στην Ελλάδα, το 6 % στη Κύπρο και το 3% στη Σερβία. Η εταιρεία δραστηριοποιείται με τη σύγχρονη εμπορική της υπόσταση από το 1989 ενώ η ιστορία της βρίσκεται στις αρχές της δεκαετίας του 1950, οπότε και ξεκίνησε η λειτουργία της ως κατάστημα ηλεκτρικών ειδών. Στους τομείς εμπορίας της Ηλεκτρονικής συγκαταλέγονται ηλεκτρικές οικιακές συσκευές, συσκευές εικόνας και ήχου, ειδών τηλεφωνίας, κλιματιστικών, μικροσυσκευών, multimedia. Στον Όμιλο της Ηλεκτρονικής ανήκει πλέον και το 100% της Σαραφίδης Α.Ε. καθώς και δύο θυγατρικές σε Κύπρο και Σερβία.

Το δίκτυο της αποτελείται στην Ελλάδα από 49 καταστήματα με το σήμα Ηλεκτρονική, 10 νέα καταστήματα με το σήμα Σαραφίδης, 3 καταστήματα στη Κύπρο καθώς και 3 στη Σερβία. Περισσότεροι από 1.500.000 επισκέπτες περνάνε τις πύλες των καταστημάτων της κάθε χρόνο. Αποστολή της εταιρείας είναι και θα παραμένει η παροχή μοναδικής καταναλωτικής εμπειρίας στους πελάτες της, η προσφορά των καλύτερων προϊόντων στις καλύτερες τιμές καθώς και η ταυτόχρονη διασφάλιση των συμφερόντων των μετόχων της.

Η Ηλεκτρονική αποτελεί μία από τις πλέον εύρωστες αμιγώς ελληνικές επιχειρήσεις απασχολώντας 900 άτομα σε Ελλάδα, Κύπρο και Σερβία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube