Με αφορμή το αποκλειστικό preview της συλλογής «Φθινόπωρο / Χειμώνας 2010» των adidas Originals, το απόλυτο fashion/ style icon του αθλητισμού David Beckham καθώς και o σχεδιαστής James Bond, παρευρέθησαν την Δευτέρα το βράδυ (18 Ιανουαρίου), στο μοναδικό flagship κατάστημα ObyΟ shop-in-shop, στην οδό Corso Como 10, στο Μιλάνο.

Ο εορτασμός του shop-in-shop ObyO και της επιτυχημένης πορείας της adidas Originals συλλογής –Davidf Beckham & J. Bond Collection, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία παρουσία στενών φίλων των David & Jones καθώς και παρουσία εκλεκτών καλεσμένων από το χώρο του retail και των ΜΜΕ.

Η σειρά τους χαρακτηρίζει τη συλλογή άνοιξη / καλοκαίρι 2010 που σύντομα θα είναι κοντά μας.

Διανύοντας πλέον την τρίτη σεζόν, τα Οriginals by Originals εξακολουθούν να επικεντρώνονται/ συνεργάζονται με μοναδικές προσωπικότητες που έχουν δημιουργήσει μια πρωτοποριακή mini- συλλογή υπό την ομπρέλα του brand. Για τη συλλογή SS10 και FW10, το απόλυτο ποδοσφαιρικό style icon David Beckham, σε μοναδική συνεργασία με την συλλογή LA James Bond, συνεχίζουν να προσφέρουν την πολυτέλεια σε casual streetwear εμφανίσεις. Κάθε προϊόν της σειράς αντανακλά το προσωπικό και μοναδικό στυλ του Beckham και γιορτάζει την αυθεντικότητα, τη δημιουργικότητα και την πρωτοπορία που τα adidas Originals αντιπροσωπεύουν. Πρόκειται για μία συνέργια σύμφωνα με την οποία συνδυάζονται στοιχεία ενός αθλητή- style icon και ενός καταξιωμένου σχεδιαστή streetwear με ένα αυθεντικό brand όπως είναι τα adidas Originals.

Από τις 16 έως και τις 23 Ιανουαρίου, στo κατάστημα ΟbyO shop-in-shop του Μιλάνου, μπορείτε να απολαύσετε από κοντά την καινούρια συλλογή “Spring /Summer 2010” , λίγο πριν το επίσημο παγκόσμιο λανσάρισμα της που θα πραγματοποιηθεί την 1η Φεβρουαρίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube