Νίκη ψυχολογίας χαρακτήρισε την επικράτηση του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι, ο τεχνικός των Ηπειρωτών, Νίκος Αναστόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός έδειξε απόλυτα ικανοποιημένος από την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Hellas On Line, παρόλο που ξεκαθάρισε πως ο συγκεκριμένος θεσμός δεν είναι στους στόχους της ομάδας του. Αντίθετα συναισθήματα για τον τεχνικό του Ατρομήτου, Γιώργο Δώνη, ο οποίος παραδέχτηκε πως η σημερινή εμφάνιση ήταν η χειρότερη φετινή της ομάδας του.

«Το Κύπελλο δεν αποτελεί στόχο μας, όμως όταν μπαίνουμε στο γήπεδο είμαστε αποφασισμένοι για την νίκη. Οι δύο ομάδες ήταν κλεισμένες στα καρέ τους στην αρχή του αγώνα ενώ όσο περνούσε η ώρα οι άμυνες άνοιγαν. Ευτυχήσαμε να πετύχουμε ένα γκολ σε ένα πολύ σημαντικό σημείο της παράτασης και να πάρουμε την πρόκριση. Με τη σημερινή εμφάνιση συνεχίσαμε αυτή του δευτέρου ημιχρόνου με τον Άρη», τόνισε ενώ συνέχισε αναφερόμενος στο θέμα της ψυχολογίας: «Σίγουρα ζητούμενο μας ήταν να αλλάξουμε την ψυχολογία των παιδιών και το καταφέραμε. Σίγουρα έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Αυτή η νίκη είναι νίκη ψυχολογίας και θα μας βοηθήσει στη συνέχεια».

Για τον Αράς, που σήμερα έκανε το ντεμπούτο του, τόνισε: «Θέλει χρόνο. Ήρθε στην ομάδα την περασμένη Πέμπτη και είναι πολύ λίγο χρόνο μαζί μας. Σίγουρα έδειξε θετικά σημεία στο παιχνίδι του και όταν θα προσαρμοστέι θα μας βοηθήσει πολύ».

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Δώνης δεν είχε όρεξη για πολλά λόγια. «Πιστεύω πως το σημερινό παιχνίδι ήταν το χειρότερο που κάναμε από την ημέρα που είμαι εδώ. Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να πω για το παιχνίδι. Πρέπει να προχωρήσουμε αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Καβάλα».

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube