Η αντεπίθεση που ετοιμάζει ο Σωκράτης Κόκκαλης κυριαρχεί σήμερα (20/01) στα περισσότερα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Παράλληλα, οι εφημερίδες ασχολούνται και με τη νέα επιστολή του Χαράλαμπου Κοζώνη, ο οποίος δεσμεύεται να κάλυψη την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΑΕΚ. Επίσης, ψηλά στη θεματολογία βρίσκεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα στην έδρα του Άρη.
Ειδικότερα:
«Ολική επαναφορά», είναι ο κεντρικός τίτλος της SportDay και αναφέρεται στις κινήσεις που ετοιμάζει ο Σωκράτης Κόκκαλης, ενώ η Εξέδρα «Ώρα Σκόκο».
Το Goal News αναφέρει «Κάλλιο αργά παρά… Ζαβά!», ενώ ο «Φίλαθλος» λέει «Την μπάλα στους παίκτες».
Το «Φως» γράφει «Το πρώτο βήμα για να σωθεί η χρονιά έγινε… αλλά δεν αρκεί!», ενώ ο «Πρωταθλητής» αναφέρει «Με συνταγή Βαλβέρδε θα πάνε Μπάντοβιτς, Νινιάδης!».
Η «Ώρα των Σπορ» γράφει «Το πάρτι μόλις άρχισε», ενώ το «Score Live» αναφέρει «Έλα και βάλε 15 εκατ. ευρώ».
Τέλος, η «Πράσινη» γράφει «Βάλτε λεφτά και τελειώστε τους!», ενώ η Derby News αναφέρει «Μπουρλότο βάζουν στο Χαριλάου!». Από την πλευρά της, η Γάτα υποστηρίζει ότι «στον Ολυμπιακό έχουν βρεθεί οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι διάδοχοι του Ζίκο».
