Η Εφές Πίλσεν ξεκίνησε με πολλά όνειρα τη φετινή περιπέτεια της Ευρωλίγκας και έστω την ύστατη στιγμή κατάφερε να προκριθεί στο TOP 16 της φετινής Ευρωλίγκας. Οι Τούρκοι έχουν ρίξει πολλά λεφτά φέτος για την ενίσχυση της ομάδας με σκοπό να φτάσουν στο Final Four του Παρισιού. Στην προσπάθειά τους αυτή ενισχύθηκαν με τον Μπόγιαν Πόποβιτς, ενώ όπως φαίνεται βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση και του Τζερεμάια Μάσεϊ.

Ο 26χρονος Πόποβιτς, αποκτήθηκε από την Λιέτουβος Ρίτας, με την οποία είχε μέσο όρο 11,2 πόντους, 5,4 ασίστ, 2,4 κλεψίματα και 2,4 ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα. Αναφορικά με τον Μάσεϊ, από την στιγμή που ο δυναμικός φόργουορντ έμεινε ελεύθερος από την Ρεάλ, προσέλκυσε το ενδιαφέρον της Μούρθια και της Ζαλγκίρις, αλλά η τούρκικη ομάδα φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο.

Η Εφές Πίλσεν, καλείται να υπερκεράσει τα εμπόδια των Ρεάλ, Σιένα και Μακάμπι στο TOP 16 της Ευρωλίγκας σε έναν όμιλο "φωτιά'' και με τις προσθήκες των δύο αυτών έμπειρων παικτών αναμένεται να αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητές πρόκρισης της στα προημιτελικά.

Επιμέλεια: Διονύσης Καμπάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube