Την άποψή του πως ο Ατρόμητος θα μπορούσε να κερδίσει την ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική, μέσα στο ΟΑΚΑ, εξέφρασε ο Εμάνουελ Περόνε κατά τη διάρκεια της παραλαβής του βραβείου του MVP της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο επιθετικός της ομάδας του Περιστερίου αναφέρθηκε και στην αξία των Σισέ και Κόκε, οι οποίοι διεκδίκησαν το ίδιο βραβείο.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε. Το βραβείο αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα γιατί όλοι ξέρουμε την αξία του Σισέ και του Κόκε που επίσης το διεκδίκησαν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έβαλα δύο γκολ, αυτό που μετράει είναι να πηγαίνει η ομάδα πολύ καλά αν και θα μπορούσαμε να πάμε και καλύτερα».

Αναφερόμενος στο ματς με την ”Ένωση” πρόσθεσε: «Το παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν πολύ δύσκολο και έτυχε να είμαι εγώ εκείνος που πέτυχε δύο γκολ τα οποία μου έλειπαν και ήθελα. Στο τέλος βέβαια μπορούσαμε να πάρουμε ακόμα και τη νίκη».

Τέλος για την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στη Λάρισα, τόνισε: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τη Λάρισα. Παίζουμε όμως μέσα στην έδρα μας και θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να κερδίσουμε».

Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube