Tο Lipton Ice Tea, μία από τις κορυφαίες μάρκες παγωμένου τσαγιού παγκοσμίως, ανακοίνωσε την τριετή συνεργασία του με ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ , τον Hugh Jackman. Το Lipton Ice Tea είναι η πρώτη μάρκα παγκοσμίως που συνεργάζεται με αυτόν το μύθο του κινηματογράφου.

Ο διεθνούς φήμης, Hugh Jackman, που έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες επιτυχίες του Χόλιγουντ, συμπεριλαμβανομένων των Wolverine, X-Men και Australia, είναι τώρα το πρόσωπο του Lipton Ice Tea. Για το λανσάρισμα της συνεργασίας τους, ο Hugh Jackman θα πρωταγωνιστήσει στην πρώτη του τηλεοπτική διαφήμιση, που αναμένεται να προβληθεί το Μάρτιο του 2010.

Η αισιόδοξη στάση ζωής του Hugh Jackman ενσωματώνει τις αξίες του Lipton Ice Tea και του κεντρικού μηνύματός του «Drink Positive». Η θετική του προσέγγιση για τη ζωή τον κάνει να ταυτίζεται απόλυτα με το Lipton Ice Tea.

Ο Hugh Jackman δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος με το νέο ρόλο που ανέλαβα ως πρεσβευτής του Lipton Ice Tea, ενώ αποτελεί για εμένα μια καινούρια και συναρπαστική εμπειρία. Η αισιοδοξία και οι αξίες του ‘Lipton Ice Tea’ ταιριάζουν απόλυτα με τις δικές μου αξίες. Δε βλέπω την ώρα να πραγματοποιήσουμε όλα όσα έχουμε σκεφτεί.»

Ο Jason Green, Γενικός Διευθυντής Μάρκετινγκ του Lipton Ice Tea, δήλωσε:
«Ο Hugh Jackman είναι ο τέλειος πρεσβευτής για το Lipton Ice Tea? είναι θετικός, γεμάτος ενέργεια, αισιόδοξος, με τεράστια φήμη αλλά και ταυτόχρονα αυθεντικός, αξίες που πρεσβεύει το Lipton Ice Tea. Είμαστε ενθουσιασμένοι τόσο για τη συνεργασία μαζί του όσο και για αυτά που έχουμε σχεδιάσει για τα επόμενα χρόνια».

Σύντομα κοντά σας περισσότερες λεπτομέρειες για τις απίστευτες ευκαιρίες που θα σας φέρουν το 2010 το Lipton Ice Tea και ο Hugh Jackman.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Lipton Ice Tea επισκεφθείτε www.lipton.com.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube