Τη δύσκολη συνέχεια που περιμένει τον Ατρόμητο, στο υπόλοιπο της Σούπερ Λίγκας, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στη Λάρισα ανέλυσε ο Γιώργος Δώνης, σε δηλώσεις που έκανε στο επίσημο site της ομάδας του Περιστερίου. Ο Έλληνας τεχνικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ, ματς στο οποίο αποβλήθηκε και δε θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας του κόντρα στους «βυσσινί».

«Νομίζω ότι θα είναι ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι γιατί υπάρχει ένα γκρουπ ομάδων από την διαχωριστική γραμμή μέχρι την 7αδα και την 8αδα που είμαστε όλες πολύ κοντά» δήλωσε ο κ. Δώνης, προσθέτοντας πως «η Λάρισα θα είναι ένας δυνατός και δύσκολος αντίπαλος. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ δυνατό και σκληρό παιχνίδι από την άποψη της σημαντικότητας κι εμείς πρέπει πάνω απ’ όλα και σε σχέση με τα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια να δείξουμε μεγαλύτερη ηρεμία και μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση».

Αναφερόμενος στο 3-3 της 17ης αγωνιστικής κόντρα στον «Δικέφαλο» τόνισε: «Εμείς δεν είμαστε από τις ομάδες που θεωρούμε ότι κάνουμε κάτι πολύ σπουδαίο όταν παίρνουμε ένα βαθμό από τις θεωρητικά μεγάλες ομάδες. Εμείς σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο όποιος και αν είναι ο αντίπαλος, πως δηλαδή θα επιβληθούμε στο παιχνίδι γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να φτιάξουμε τη νοοτροπία που θέλουμε. Κάτω από αυτή την προϋπόθεση όλη η εβδομάδα κύλησε για εμάς φυσιολογικά, όπως και οι προηγούμενες, χωρίς έπαρση και με προσήλωση στη δύσκολη συνέχεια που μας περιμένει».

Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube