Το πιο σημαντικό θέμα των τελευταίων ημέρων είναι φυσικά η περιπέτεια υγείας του Λουτσιάνο Γκαλέτι. Δεν υπάρχει τίποτα να σχολιάσουμε για το συγκεκριμένο θέμα, απλά να ευχηθούμε στον παίκτη περαστικά και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα...

Τα μυνήματα σας

Kalispera kai kalh xronia,
Diavazw ola ta arthra sou, kai katalavenw pws den theoris ton castillo xrisimo pexth gia ton olibiako. Thelw na mou xekatharisis kati. Exeis xanadei pexti pou na xeri toso megalh mpala, oso ta asteria pou onirevomaste na erthoun ston olibiako, oso o castillo, se poli kalh hlikia, kai me terastia agaph gia thn omada, an kamia fora opws les exei provlimatiko xaraktira, egw to vlepw san tsaboukas gia thn fanela pou foraei, gia to shma sthn kardia, pou tosoi alloi, galletides, oscar, leonardo, DIOGO den sevonte katholou, epilgoun pexnidia kai xenixtan sta kalitera club ths athinas.

Kai na mhn exei pexi opws les esu mpala, o anthropos exei fisika xarismata, einai tetios o somatotipos tou pou den xriazete megalo xroniko diastima, ex allou einai enas pextis pou vasizete sthn taxitita kai oxi sthn dunamh, kai afto einai fisiko proion, mera nixta lioni o mitroglou sta gimnastiria kai se ena sprint me ton castillo meta apo tosous mines tha ton afhne xiliometra piso, kai ektos apo auto kai anetimos na mpei sthn omada apo leonardo kai diogo tha einai 20 fores kaliteros opote afth h karamela oti den pezi prepei na stamatisi.

Giati na parakalame ton kathe Datolo kai Ben Arfa pou theoroun ton olibiako pisogirisma sthn cariera tous otan exoume ena arrwsto gavraki pou psofaei na pexi mpala kai xeri isws kai kaliterh mpala apo tous allous pou theloume na paroume. To paidi upografi leukh kolla, den ton niazoun ta xrimata thelei na girisi ellada opou meni o pateras tou kai h korh tou, kai na trelani ton kosmo tou olibiakou me ta kolpa tou. Pistevw pws den prokite na apantisis alla skepsou afta pou eipa kai an exeis kaliterh lush pes mou.
me sevasmo,
Spiros


Απάντηση
Καλά όλα αυτά Σπύρο μου, αλλά μάλλον ξεχνάς κάτι. Μόλις πριν από λίγους μήνες και συγκεκριμένα καλοκαίρι υπέγραφε .... λευκό χαρτί στον Παναθηναϊκό. Ελεγε στον Νίκο Πατέρα ακριβώς τα ίδια που είπε στον Κόκκαλη πριν από λίγες ημέρες. Τόσο... άρρωστο γαυράκι. Το ζήτημα όμως δεν είναι αυτό. Το ζήτημα είναι να έρχονται καλοί παίκτες στην ομάδα. Δεν χρειάζονται οπαδοί. Αλλιώς οι ομάδες θα επέλεγαν ποδοσφαιριστές από την εξέδρα.


Κυρία Κουντούρη,

Έχω την δυνατότητα να διαβάζω κάποια άρθρα σας ,και θα ήθελα να σχολιάσω ορισμένα απο αυτά που αναφέρονται.
Είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακού.

1.Στο άρθρο σας με τίτλο ,"Λείπει η σοβαρότητα" , τελειώνετε το άρθρο λέγοντας "Αυτή τη στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν χωρίς να έχουν κανένα σχέδιο και το μόνο που θα καταφέρουν τελικά θα είναι να φάνε τα… μούτρα τους."
Θα μπορούσα να ρωτήσω πως γνωρίζετε οτι "προχωρούν χωρίς να έχουν κανένα σχέδιο" ; Δημοσιογράφος είστε και θα πρέπει δεοντολογικά τουλάχιστον τέτοιου βάρους κατηγορίες να στηρίζονται σε σαφή ενημέρωση.Γιατί σε διαφορετική περίπτωση,ειναι να αναριωτιέται κανείς.Αν αυτό ειναι μία εκτίμηση που με βάση τα πεπραγμένα των διοιηκούντων εκφράσατε , τότε αυτό έγινε σε λάθος χρόνο,γιατί η μεταγραφική περίοδος ακόμα ,ακόμα δεν έχει τελειώσει.Το ότι μπορεί κάλλιστα έως τότε να έχει τελειώσει [χαθει] το πρωτάθλημα είναι ένα άλλο θέμα
γιατί ακόμα και αν γίνονταν οι ιδανικές κινήσεις ακομα και αν είχαν ερθει παίκτες στις 5 Ιανουαρίου στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ,ΔΕΝ θα μπορούσαν να προσφέρουν,

2.Στο άρθρο σας με τίτλο "Οι μεταγραφές του Ολυμπιακού" λέτε ότι ο Castillio "δεν μπορεί να θεωρείται χρήσιμος".Ακόμα και να συμφωνούσα μαζί σας ,που δεν συμφωνω πιστεύοντα ότι ασφαλώς δεν ειναι σε κλήα αγωνιστική κατάσταση ,αλλα θα ειναι σύντομα,προσωπικά προτιμώ τον Καστίγιο και να κάνει ΔΥΟ καλά παιχνίδια με τιν Bordeaux ,παρά εναν μπεν αρφά που θα ερχόταν μονο και μονο για να τα πάρει και να φυγει.Γιατί κυρία Κουντούρη ,εάν ο Ολυμπιακός προκριθεί στην επόμενη φάση, θα ΞΑΝΑ μπουν χρήματα στα ταμεία ,και θα είναι απείρως πιο εύκολο απο
τους φιλάθλους να ζητάνε ΜΕΓΑΛΕΣ μεταγραφές το καλοκαίρι,Θα σας θυμίσω επίσης ,ότι ο συγκεκριμένος παίκτης ,έχει δεθεί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.Και Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ,κυρία Κουντούρη [σημείωση εγώ δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είστε Ολυμπιακός],σπάνια κάνει λάθος.
Σημειώνω ότι στο άρθρο σας με τίτλο, "Το όνομα δεν φοβίζει, αλλά φοβίζει η ομάδα" ,λέτε
"Ο Ολυμπιακός έχει το περιθώριο να ενισχυθεί και να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα, ώστε να διεκδικήσει την πρόκριση.".Ο μπεν αρφά [με μικρά γραμματάκια εκ προθέσεως] ΔΕΝ αποτελεί μια μεταγραφή προς την πρόκριση εφ όσον δεν έχει δυνατότητα συμμετοχής στο CL.

3.Να φύγει ο Ζίκο, λέει η πλειοψηφία ,είναι ο τίτλος του άρθρου σας ..ποια πληοψηφία ;;;;
2% διαφορά, εν θερμώ μετά απο 2 ήττες ;;;;;;

Θυμάστε μήπως τα σκορ που είχε η ομάδα με τον Τρόντ Σόλιντ ; θα τα ξαναδούμε ποτέ ;καλά ας μην πω ότι τουλάχιστον με Σόλιντ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...
Γιατί έφυγε ;;;; επειδή έπαιζε [ως όφειλε] 4-4-2 και δεν ήθελε να συμβιβαστεί ;;;
Μήπως ,λέω μήπως , πρέπει κάποτε οι φίλαθλοι της ομάδας να σκέφτονται πιο ώριμα ;
Θυμάστε άραγε κάποια παιχνίδια του Castillio ;
Θυμάστε άραγε κάποια παιχνίδια επι Λεμονή που η ομάδα δεν βλεπότανε και παρουσίαζε ελέεινό θέαμα για να μην κινδυνέψει να τον διώξει ο κύριος Κόκκαλης ;
Ξαφνικά ο κύριος Μπάντοβιτς έγινε ιδανικός για τον πάγκο του Ολυμπιακού ;

Με εκτίμηση αν και διαφωνούμε.

Απάντηση
Για τον Καστίγιο έχω απαντήσει. Τώρα για το αν υπάρχει μεταγραφικός σχεδιασμός, νομίζω ότι είναι πασιφανές πως δεν υπάρχει. Προφανώς κάνετε πλάκα όταν ρωτάτε γι' αυτό.


Καλημερα Ευγενια και καλη χρονια

ισως να κανω λαθος, ισως να μην υπαρχει και κατι καλυτερο να γραψεις αυτη την περιοδο αλλα με αρθρα σαν τα σημερινα (12/1) "Οι μεταγραφες του ολυμπιακου" προσωπικα εμενα μου δινεις την εντυπωση οτι βαριεσαι να γραψεις και γραφεις κατι απλα για να γραψεις. Αγγαρια δηλαδη.
Πανω σε αυτα που γραφεις τωρα. Προφανως θεωρεις οτι ο Lua Lua μετα απο εξαντλητικες σεζον στο πιο ανταγωνιστικο πρωταθλημα που επαιζε ειναι χρησιμος για τον ολυμπιακο ενω ο Καστιγιο οχι??
Επισης κατα ποσο θεωρεις τον καστιγιο "μη χρησιμο" σε σχεση με καποιον Oscar που παιζει στα αριστερα και 2 χρονια ειναι ανυπαρκτος?
Εκτος αν το προβλημα ειναι τα λεφτα και το 1,5 εκατομμυρια ευρω που θα δωσουμε αλλα δεν θα ειναι ουτε απο την δικη σου τσεπη ου τε απο την δικη μου.
Εκτος παλι αν μου βρεις εναν παιχτη με αυτα τα λεφτα, γρηγορο (οπως ζητας) και γνωστη της ελληνικης πραγματικοτητας

Φιλικα
Νίκος


Απάντηση

Καταρχήν απορώ πως μπήκες στην διαδικασία να σχολιάσεις ένα άρθρο... αγγαρεία, αλλά τελοσπάντων. Οσονα φορά τα σχόλια σου, ναι θα βρω εκατοντάδες παίκτες με λιγότερο από 1,5 εκατομμύριο ευρώ που έχουν 17 ματς τα τελευταία τρία χρόνια. Φαντάσου πως με 0,5 εκατομμύριο ακόμα έπαιρναν τον Γιοβάβιτς. Συγνώμη δηλαδή που δεν μπορώ να χαρακτηρίσω την συγκεκριμένη κίνηση ως ... σούπερ!



Αγαπητή κυρία Κουντούρη,
Πείτε σας παρακαλώ πολύ, κάποιος να μας λυπηθεί, γιατί οι οπαδοί του θρύλου δεν αντέχουν άλλο. Παρελαύνουν διάφοροι παίκτες ως πιθανές μεταγραφές, όμως δεν έρχεται κανείς και ειδικά τώρα με το πρόβλημα του προπονητή, μόνο τρελός ή απογοητευμένος από τη ζωή του θα το αποφάσιζε.

Μήπως η μόνη έξυπνη κίνηση του Ολυμπιακού ήταν να κάνει συμφωνία συνεργασίας, με κοινό χορηγό με την Αρσεναλ, λίγες μέρες πριν το μεταξύ τους παιχνίδι (έτσι το λέω γιατί μου αρέσουν τα μεταφυσικά, οι θεωρίες συνωμοσίας και βλέπω πολύ Χαρδαβέλα). Εννοείται πως η ομάδας μας πέρασε με την αξία της στους 16, απλώς αστειεύομαι.

Ας ελπίσουμε κάτι να αλλάξει από του χρόνου - καθόλου αισιόδοξο και αυτό, η χρονιά μόλις άρχισε...
Καλή Χρονιά παρόλα αυτά,
Με εκτίμηση ένας απογοητευμένος Ολυμπιακός

Στέλιος

Απάντηση
Φυσικά και πέρασε με την αξία του ο Ολυμπιακός. Μη βλέπεις φίλε μου πολύ Χαρδαβέλα γιατί θα... λαλήσεις.



Αγαπητή κα Κουντούρη ,
Το τελευταίο άρθρο σας στο sportfm.gr (12-01-2010) αποδίδει ακριβώς αυτά που αποτελούν κοινή λογική .

Η περίπτωση Ζίκο δεν διαφέρει σε τίποτα από πολλές παρόμοιες ή πανομοιότυπες , τις οποίες παρακολουθήσαμε τα τελευταία χρόνια .
Να σημειώσω βέβαια προκαταβολικά ότι τα ίδια ακατανόητα συμβαίνουν στο 90% των ελληνικών ομάδων .
Ο Ολυμπιακός όμως , ως σπουδαίο κλαμπ , θα έπρεπε να αντιμετωπίζει πιο σοβαρά από τους υπόλοιπους το ζήτημα "προπονητής" .
Και όσον αφορά την επιλογή και όσον αφορά τη διαχείριση της σχέσης προπονητή - ΠΑΕ στο διάστημα της κοινής τους πορείας .
Από την πρώτη απόλυση Μπάγεβιτς ( το 2000 , αν θυμάμαι καλά ) , αποπέμφθηκαν περισσότεροι από 10 προπονητές (ίσως λέω λίγους ).

Άλλος απολύθηκε "επειδή δεν υλοποίησε το ευρωπαϊκό όραμα" , άλλος "επειδή η ομάδα δεν απέδιδε καλό ποδόσφαιρο " άλλος "επειδή δεν αντιλαμβανόταν την ψύχωση για την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος" . Άλλοι για άλλους λόγους που δεν είναι του παρόντος να αναφέρω ούτε ίσως θυμάμαι , αφού , λόγω επαγγέλματος , αδυνατώ να παρακολουθώ καθημερινά τις ειδήσεις της ομάδας μου .
Κατά τη θητεία κάποιων από τους προπονητές που αποπέμφθηκαν , η ομάδα είχε κερδίσει άλλοτε το πρωτάθλημα , άλλοτε το νταμπλ . Άλλοτε είχε επιτύχει μια αξιόλογη πορεία στο Ch. League .
Οι περισσότεροι (όχι όλοι ) από αυτούς τους προπονητές είχαν ίσως κάποιο σχέδιο , κάποιο όραμα για την ομάδα .
Λάθη έκαναν , πολλές φορές χοντρά . Ο Ολυμπιακός δεν απέδιδε πάντοτε καλό ποδόσφαιρο . Στην Ευρώπη ηττάτο με βαριά σκορ ενίοτε . Παρά ταύτα όμως , οι περισσότεροι όμως από αυτούς που κάθισαν στον πάγκο του δούλευαν , προσπαθούσαν , για τους δικούς του λόγους ο καθένας , να υλοποιήσουν ένα σχεδιασμό , να στήσουν μια ομάδα που και ποδόσφαιρο καλό θα έπαιζε και αποτελέσματα θα είχε .
Κανείς δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το έργο του . Ποιος θα μας πει πως θα ήταν ο Ολυμπιακός τη δεύτερη χρονιά του Βαλβέρδε ή τη δεύτερη χρονιά του Λεμονή (εννοώ τη μετά την επιτυχημένη πορεία στο Ch.L. ); Ας μην αναφερθώ στη μεγαλύτερη συμπάθειά μου (Μπάγεβιτς).
Με την τακτική που ακολουθεί η διοίκηση του Ολυμπιακού τα τελευταία 10 χρόνια όσον αφορά το καίριας σημασίας ζήτημα "προπονητής" , ο φίλος - οπαδός του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να δει πρόοδο , εξέλιξη , καλύτερο ποδόσφαιρο καθιέρωση του ονόματός μας στο ευρωπαϊκό στερέωμα .

Ο παρών προπονητής σύντομα θα πέσει θύμα της ίδιας άλογης συνήθειας .
Η ομάδα ,όντως , δεν βλέπεται . Και φέρει και εκείνος ευθύνη . Γιατί όμως τον επέλεξαν ;
Από τη στιγμή που επελέγη , ας στηριχθεί , τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν . Και μετά την αποπομπή του ή τη μη ανανέωση του συμβολαίου του , ας μελετήσουν σοβαρά τον επόμενο υποψήφιο και ας τον στηρίξουν με "φανατισμό" στην πορεία , όποιες και αν είναι οι αναποδιές που πάντοτε αρχικά παρουσιάζονται .
Μακάρι.

Με εκτίμηση ,
Κωνσταντίνος Ε. Κουμπιάς

Καλησπέρα κυρία Κουντουρη!!

Όταν μιλάμε για τον Ολυμπιακό μας μιλάμε ουσιαστικά για μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια με τα ψέματα καταφέρνει και παίρνει τον τίτλο. Φέτος μάλλον δεν θα συμβεί γιατί "πόσα ψέματα πια....?" Ο Μπεν Αρφα ουσιαστικά ποτέ δεν ήταν κοντά στον Ολυμπιακό μιας και ο ίδιος δεν ήθελε. Όσον αφορά τον Ντατολο (δεν τον ξέρω αλλά καλός θα είναι μιας και έχει παίξει τελευταία στην Εθνική Αργεντινής) χτες λέγανε όχι σήμερα άλλαξε? Μήπως είναι κι αυτός ένας Μπεν Αρφα? Μακάρι όχι.
Καστιγιο και Λουα-Λουα δεν έπρεπε να είχαν φύγει (ειδικά ο 2ος) αλλά τώρα θυμίζουν "περυσινά ξινά σταφύλια" μπας και ηρεμήσουμε με ψέματα και πάλι τους οπαδούς!!!
Κακά τα ψέματα τον Σισέ ο Ολυμπιακός με το κιάλι τον βλέπει. Μακάρι να γυρίσουν τα πράματα..
Δεν συγκαταλέγομαι στους φανατικούς. Απλά μια άποψη εκφράζω!!
Να είσαστε καλά!!

kalispera!eimai o alexis apo tin xio k i8ela na ekfrasw k egw tin apopsi mou gia ton olympiako tis fetinis sezon....!to sigouro einai oti exoume dei mia polu argi omada pou den mporei na anaptux8ei ka8olou apo to kentro..k ayto gt den exoume dhmiourgiko xaf!panta perimenoume apo ta akra k tis sentres!exontas upopsin oti mas leipei k aristero xaf tote to problima ginetai megalutero....diabasa to sxolio sas gia ton castillo k ton problimatiko xaraktira..sigoura einai apo tous kaluterous xaraktires alla i pi8ani epistrofi tou 8a ferei taxytita,mpasimata stin perioxi k to simantikotero tin beltiwsi tis dia8esis twn fila8lwn....mias kai o neri einai to paidi tis eksedras....!omws auto den meiwnei tin anagki gia ton dimiourgiko xaf...to dekari pou 8a bgalei tin ka8eti...k o oscar exei apodeiksei oti den eparkei...eyxaristw!


Καλημέρα σας,
Ο μοναδικός υπεύθυνος είναι ο Κόκκαλης!!!!Αυτός ακούει κάποιους ΚΑΚΟΥΣ (όπως αποδείχτηκε) συνεργάτες του και ΔΕΝ κράτησε τον Βαλβέρδε, ενώ έτρεξε να πάρει τον τουρίστα μην τυχόν και τον χάσουμε!!!!Την παχυλή αποζημίωση του να την πληρώσουν αυτοί που τον διάλεξαν!!!
Χρέωσαν την εταιρεία μια καλή μεταγραφή!!!Αυτά τα χρόνια έχουμε πληρώσει σε προκαταβολές δεκάδες εκ!!!!!
Λάθος επιλογές, λάθος αλλαγές, κάκιστη φυσική κατάσταση, κακές σχέσεις με παίκτες κλπ!!!!Και ακόμα τον μένει….

Από μεταγραφές γελάει ο κόσμος. Πάρα τη είσπραξη 60 εκ (30 από το CHL και άλλα 30 εκ από τον Λαυρεντιάδη) παίρνουμε βετεράνους και κωλ....δα που έχουν αποτύχει στην προηγούμενη θητεία τους!!!!Όχι άλλους δανεικούς, όχι σε αυτά που κοροιδεύαμε!!!!

Γιατί δεν μας λένε που πήγαν τα 60 εκ????Χωρίς να υπολογίζω τα διαρκείας, την ΕΡΤ, τους χορηγούς κλπ!!!!Τόσα έσοδα τι έγιναν?????
Ποιος πρότεινε τους Ντιόγκο, Λεονάρντο με αποτέλεσμα τη χασούρα 15 εκ????Γιατί ο Ντιόγκο κατάντησε βετεράνος?????
Γιατί δεν έγιναν εξετάσεις στον Ματ????
Γιατί ο Κόκκαλης δεν διώχνει τους αποδεδειγμένα κακούς συνεργάτες του?????
Να φέρει ΑΜΕΣΑ Τζόλε (Τ.Δ.) και Τερίμ (από τώρα) με βοηθό Μπάντοβιτς



Αύριο η συνέχεια...

Για επικοινωνία με τον συντάκτη: kountouri_osfp@yahoo.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube