Το 2010 ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών και Σπουδαστών Nescafe Unileague 5x5! Μετά από μια σύντομη ανάπαυλα λόγω της εορταστικής περιόδου, κατά τη διάρκεια της οποίας δεν πραγματοποιήθηκαν αγώνες, σε όλες τις πόλεις αναζωπυρώνεται το αγωνιστικό ενδιαφέρον που αναμένεται να κορυφωθεί ενόψει της ολοκλήρωσης της Α’ Φάσης στα τέλη Ιανουαρίου.

Για να έχουμε μια γενική εικόνα της οργανωτικής διάρθρωσης, στην πλειοψηφία των πόλεων έχουν σχηματιστεί όμιλοι των 8 ομάδων από τις οποίες οι τέσσερις πρώτες σε βαθμολογία ομάδες θα προκριθούν στη Β’ Φάση στο Πρωτάθλημα (αποτελώντας το Α’ γκρουπ δυναμικότητας), οι δε τέσσερις τελευταίες δεν αποκλείονται αλλά εντάσσονται στο θεσμό του Κυπέλλου (αποτελώντας το Β’ γκρουπ δυναμικότητας) σχηματίζοντας νέους ομίλους των 4 ομάδων και στις δυο περιπτώσεις. Από τη Γ’ Φάση και μετά ξεκινά η πορεία προς τους τελικούς του Μαΐου με νοκ άουτ πλέον αγώνες.

Μέσω της ιστοσελίδας www.unileague.gr καθίσταται δυνατή η ενημέρωση των συμμετεχόντων σχετικά με όλα τα νέα του Πρωταθλήματος σε όλες τις πόλεις και η επικοινωνία τους μεταξύ τους αλλά και με τη διοργάνωση. Με συνεχή ενημέρωση σε αποτελέσματα, στατιστικά, βαθμολογίες, σκόρερ το www.unileague.gr αποτελεί κυριολεκτικά έναν δίαυλο επικοινωνίας.

Στα χορηγικά μας τώρα! Σημαντικότατος αρωγός στην προσπάθειά του Nescafe Unileague 5x5 για έκτη συνεχόμενη χρονιά είναι η Pepsico ΗΒΗ και πιο συγκεκριμένα το Gatorade που δροσίζει και αναζωογονεί τους παίκτες μετά από κάθε τους αγώνα! Με τη σταθερή υποστήριξη του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού θεσμού στα φοιτητικά δρώμενα το Gatorade αποδεικνύει πόσο κοντά είναι στον αθλητισμό και τη νεολαία ειδικότερα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube