Στο δεύτερο βήμα της αντεπίθεσής της, μετά το τεράστιο πρώτο στο Καραϊσκάκη, θα επιδιώξει να μετατρέψει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο η ΑΕΚ. Μια άνετη επικράτηση, που θα συνδυαστεί, αν είναι δυνατόν και με ωραίο θέαμα θα επιδιώξουν οι «κιτρινόμαυροι», που θέλουν να «ζεστάνουν» ακόμα περισσότερο τον κόσμο τους μετά τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι. Με πίστη στην έκπληξη, αλλά και αρκετές απουσίες αμυντικών, θα παραταχθούν οι Περιστεριώτες, στην επιστροφή του Γιώργου Δώνη ως αντιπάλου στο ΟΑΚΑ.

ΑΕΚ

Με σύστημα 4-4-2 σκοπεύει να παρατάξει τους παίκτες του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Καφέ και Νέμεθ και του τιμωρημένου Γιάχιτς. Μπορεί, δε, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στα άκρα να τοποθετήθηκαν οι Σκόκο, Μαντούκα, αλλά για το αυριανό ματς υπάρχουν και οι «φρέσκοι» Λεονάρντο, Χέρσι.

Στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης ο προπονητής της «Ένωσης» ανέλυσε τους Περιστεριώτες στους παίκτες του: «Θα λείπουν οι τρεις από τους τέσσερις παίκτες της άμυνας (σ.σ.: Μπαζίνσκι, Νάστος, Ολιβέιρα), αλλά θα παίξουμε με μια ομάδα που είναι πολύ δυνατή στο κέντρο. Κυρίως στον άξονα», ανέφερε και πρόσθεσε «Επειδή ο Ατρόμητος είναι δυνατός στον άξονα, για να μπορέσουμε να τον ανοίξουμε θα πρέπει να αναπτυχθούμε από τα άκρα».

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο κ. Μπάγεβιτς ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές για τον αγώνα της Κυριακής. Αυτοί είναι οι: Σάχα, Αραμπατζής, Αραούχο, Χέρσι, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Μάκος, Καράμπελας, Μανωλάς, Γιαχάγια, Γεωργέας, Λεονάρντο, Τζιμπούρ, Μαντούκα, Γκερέιρο, Μπλάνκο, Λαγός, Σκόκο, Ταχτσίδης, Γκέντσογλου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με αρκετές απουσίες αναμένεται να παραταχθεί στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ ο Ατρόμητος, αφού ο Γιώργος Δώνης δε θα έχει στη διάθεσή τους τον Μασάρα, ο οποίος είναι τραυματίας, αλλά και τους Μπαζίνσκι, Νάστο και Ολιβέιρα, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι.

Η πρωινή προπόνηση του Σαββάτου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του Περιστερίου για την αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο» και ο τεχνικός του Ατρόμητου ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα, η οποία αποτελείται από τους: Μιχαηλίδη, Καραγκιολίδη, Κουτσόπουλο, Μελισσά, Αποστολόπουλο, Σκόνδρα, Μπλένχιο, Σαρμιέντο, Νεμπεγλέρα, Τάτο, Καραλή, Καραγκούνη, Φαβάλι, Μπρίτο, Αναστασάκο, Περόνε, Σφακιανάκη, Καλαντζή και Κάμπα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube