Διπλή προπόνηση περίμενε τους παίκτες του Ατρομήτου την Τρίτη. Υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας γυμνάστηκαν τόσο το πρωί, όσο και νωρίς το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Ασπρόπυργου.

Στην πρώτη τους συνάντηση στις 09:00 αναλώθηκαν σε ασκήσεις τακτικής αλλά και ενδυνάμωσης, ενώ στην απογευματινή προπόνηση ασχολήθηκαν αποκλειστικά και μόνο με τη φυσική κατάσταση.

Ο Βαγγέλης Κουτσόπουλος ακολούθησε αρχικά ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης, αλλά το απόγευμα γυμνάστηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Το ερχόμενο Σάββατο θα έρθει στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση ο Σουηδός τερματοφύλακας Γιόνας Στάνκβιστ ο οποίος μάλιστα την ίδια μέρα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα.

Στα τμήματα υποδομής του Ατρόμητου εντάχθηκε ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Λιαγκόζης. Ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από την ΑΕ Περιστερίου, έχει γεννηθεί το 1995 και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου. Ο Λιαγκόζης θα στελεχώσει από την 1η Ιανουαρίου την ομάδα U-18. του συλλόγου. Ο Ατρόμητος που προχώρησε σε μια ακόμα επένδυση για το μέλλον μέσα από την πόλη του Περιστερίου, ευχαριστεί τον σύλλογο του ποδοσφαιριστή και ιδιαιτέρως τον πρόεδρο του κ. Παναγιώτη Τρυπάνη για την συνεργασία που είχαν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube