Με στόχο τη νίκη επί του ουραγού Πανθρακικού, η οποία θα τον απομακρύνει ακόμα περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε με πρωινή προπόνηση το Σάββατο την προετοιμασία του για το ματς της Κυριακής (14:30, Nova). Ο Γιώργος Δώνης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και συμπεριέλαβε στην αποστολή για το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου της Σούπερ Λίγκας 19 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η αποστολή: Μιχαηλίδης, Καραγκιολίδης, Μπλένχιο, Μπαζίνσκι, Αποστολόπουλος, Νάστος, Ολιβέιρα, Σκόνδρας, Νεμπεγλέρας, Μελισσάς, Φαβάλι, Μπρίτο, Σαρμιέντο, Σφακιανάκης, Καραγκούνης, Αναστασάκος, Περόνε, Καλαντζής, Καραλής.

Μελισσάς: «Είναι ‘de facto’ ότι θέλουμε τη νίκη»

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του Περιστερίου μίλησε ο Πασχάλης Μελισσάς. Ο μέσος του Ατρόμητου αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Πανθρακικό, τον οποίο χαρακτήρισε επικίνδυνη ομάδα.

«Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και η συγκομιδή βαθμών δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ασκηθεί στην ομάδα ψυχολογική πίεση, αλλά παρ’ όλα αυτά καταφέραμε να δείξουμε ψυχικά αποθέματα και τα ματς που έπρεπε να πάρουμε, τα πήραμε. Πλέον με αυτή την συγκομιδή βαθμών κοιτάζουμε διαφορετικά το πρωτάθλημα, έχουμε στόχους σαν ομάδα αλλά και σαν ποδοσφαιριστές. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό φαίνεται από το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα. Σε αυτό το δύσκολο κομμάτι μας βοήθησε ο κόσμος και στα εντός και στα εκτός έδρας. Τον ευχαριστούμε επειδή έδειξε πίστη στις ικανότητές μας».

Για το ματς κόντρα στην ακριτική ομάδα, πρόσθεσε: «Για εμάς είναι “de facto” ότι θέλουμε τη νίκη και νομίζω ότι με καλή απόδοση και σοβαρότητα δεν θα έχουμε πρόβλημα. Ο Πανθρακικός δείχνει καλά στοιχεία, ανεξάρτητα από τους βαθμούς που έχει πάρει και χρειάζεται προσοχή. Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι πριν από τις γιορτές και δεν θα είναι καλό να έχουμε στραβοπάτημα. Στις γιορτές έχουμε ένα μικρό χρονικό διάστημα ώστε να προετοιμαστούμε για την συνέχεια. Το πρόγραμμα είναι καλύτερο από τον πρώτο γύρο και πρέπει να κρατήσουμε το κεφάλι χαμηλά, να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα, ώστε να καταφέρουμε κάτι πολύ καλό».

Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube