Ο Λούκας Φαβάλι παρέλαβε την Παρασκευή το βραβείο best goal της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας για το τέρμα που σημείωσε στο παιχνίδι του Ατρομήτου με την Ξάνθη, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «θα με “σκότωνε” η εξέδρα αν το έχανα». Ο Αργεντινός μέσος σκόραρε με τακουνάκι «χαρίζοντας» τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα του. Ο Νίκος Τσιαντάκης, που ξεκίνησε την καριέρα του στην περιστεριώτικη ομάδα, του παρέδωσε το συγκεκριμένο βραβείο.

Αναλυτικά:

Λούκας Φαβάλι: «Η ενέργεια ξεκίνησε από τον Εμάνουελ Περόνε, ο οποίος έδωσε στον Ηλία Αναστασάκο και αυτός με ωραία σέντρα με βρήκε. Εγώ έκανα ότι καλύτερο μπορούσα για να σκοράρω. Νομίζω ότι δεν είχε ρίσκο ο τρόπος που τελείωσα την φάση αλλά άμα δεν το έβαζα θα με σκότωνε η κερκίδα. Το αφιερώνω στον φροντιστή Νίκο Κάτσικα. Πάντα με βοηθάει και στις προπονήσεις και στα παιχνίδια. Τόσο στις καλές, όσο και στις κακές στιγμές είναι εκεί για να μου ανεβάζει την ψυχολογία και για μένα είναι πολύ σημαντικό αυτό».

Νίκος Τσιαντάκης: «Ήταν ένα πολύ όμορφο γκολ, από αυτά που φέρνουν τον κόσμο στο γήπεδο. Ήταν επίσης σημαντικό, αφού έδωσε στον Ατρόμητο και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης. Ο Ατρόμητος από την αρχή του πρωταθλήματος παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, αλλά δεν τον βοήθησαν ορισμένα αποτελέσματα. Έπρεπε να έχει περισσότερους βαθμούς, αλλά νομίζω η νίκη επί της Ξάνθης ήρθε στην καλύτερη στιγμή και θα βοηθήσει εν όψει της συνέχειας. Ο Ατρόμητος έχει καλό υλικό, καλό προπονητή και ισχυρή διοίκηση και είμαι βέβαιος ότι θα φτάσει ψηλά».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube