Στο πλαίσιο της δυναμικής ανάπτυξης της ελληνικής «blog-οσφαιρας» εγκαινιάστηκαν τα βραβεία “Best Post Awards 2009”.

Η πρωτοβουλία αυτή της LG γίνεται σε συνεργασία με την Publicis Dialog και αφορά στην ψηφοφορία των καλύτερων δημοσιεύσεων στα ελληνικά blogs για το 2009. Ο διαγωνισμός, διεξάγεται σε δύο φάσεις, μέσα από τον δικτυακό τόπο www.bestpostwards.gr, όπου οι χρήστες μπορούν να ενημερώνονται για τις εξελίξεις, καθώς και να τον διαδώσουν στους φίλους τους.

Στην πρώτη φάση και μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου 2009, οι χρήστες μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της διοργάνωσης και να προτείνουν τα καλύτερα και πιο ενδιαφέροντα άρθρα σε κάθε μία από τις πέντε διαφορετικές θεματικές ενότητες, προκειμένου να συγκεντρωθούν οι υποψηφιότητες για τη βράβευση. Κατά τη δεύτερη φάση, που θα διαρκέσει από τις 7 Δεκεμβρίου έως και τις 20 Δεκεμβρίου 2009, οι χρήστες θα κληθούν να ψηφίσουν τα αγαπημένα τους posts ανά κατηγορία για την ανάδειξη των καλύτερων δημοσιεύσεων.

Συγκεκριμένα οι πέντε κατηγορίες του διαγωνισμού, για τις οποίες οι χρήστες καλούνται να προτείνουν όσα άρθρα επιθυμούν, είναι οι εξής:

Environment, posts με θέμα το περιβάλλον, την οικολογία, τις κλιματικές αλλαγές και γενικότερα οτιδήποτε σχετικά με τη φύση και το περιβάλλον που ζούμε.
Technology, posts με θέμα την τεχνολογία, την επιστήμη, τις καινοτομίες και γενικότερα τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα αυτό.
Travel, posts με θέμα τα ταξίδια, τις εκδρομές, τα οδοιπορικά και γενικότερα όλα αυτά που αφορούν εμπειρίες από ταξίδια σε όλο τον κόσμο.
Auto – Moto, posts με θέμα το αυτοκίνητο, τις μηχανές, τα νέα μοντέλα, τους αγώνες μηχανοκίνησης και γενικότερα όλα αυτά που αφορούν στους 2 ή 4 τροχούς.
Culture, posts με θέμα τον πολιτισμό, τις τέχνες, τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, την ψυχαγωγία και γενικότερα όλα όσα αφορούν στις καλλιτεχνικές μορφές έκφρασης.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας και η βράβευση των καλύτερων posts ανά κατηγορία θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα www.bestpostwards.gr μετά τη λήξη του διαγωνισμού. Επιπλέον, όλοι όσοι συμμετέχουν στη διαδικασία ψηφοφορίας των αγαπημένων τους δημοσιεύσεων, λαμβάνουν αυτόματα μέρος στην κλήρωση για 10 εξωτερικούς σκληρούς δίσκους LG XD1 χωρητικότητας 320GB.

Παράλληλα, οι συντάκτες – bloggers που θα αναδειχθούν νικητές σε κάθε μία από τις 5 κατηγορίες, θα βραβευθούν με την εκπληκτική Slim LCD οθόνη W86L 24” της LG.

Η LG Electronics, επενδύει συστηματικά και με πλάνο στα Νέα Μέσα και το Ίντερνετ, υλοποιώντας πρωτότυπες δράσεις και ενέργειες, προκειμένου να αναδείξει τη δυναμικότητα των ελληνικών blogs και να στηρίξει έμπρακτα μια κοινότητα που χαρακτηρίζεται από έμπνευση και δημιουργικότητα!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube