Το νέο του βιβλίο «Αυτή είναι η ιστορία της Εθνικής Ελλάδας» παρουσίασε ο δημοσιογράφος Ανδρέας Μπόμης την Τρίτη στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ. Σε αυτό καταγράφεται, όπως «προδίδει» ο τίτλος, όλη η πορεία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με λεπτομερή στοιχεία που δεν έχουν ποτέ δημοσιευθεί.

Ο συγγραφέας μίλησε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για το πόνημά του. «Δούλευα πάνω σε αυτό το βιβλίο για 14 χρόνια. Είναι κι ένα βιβλίο ‘συγγνώμης’ για τους αναγνώστες μου. Στα παλιά μου βιβλία διαπίστωσα πως είχα πολλά λάθη, τα οποία όμως τα έψαξα και τα διόρθωσα. Μου πρότειναν να ξαναγράψω την ιστορία της Εθνικής ομάδας. Η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται, αλλά ξαναγράφεται. Έτσι μάζεψα όλη τη ‘διόρθωση’ των εννέα ετών και έγραψα το βιβλίο. Λάθη θα έχει κι αυτό το βιβλίο, αλλά θα είμαι ευχαριστημένος αν ο αριθμός τους είναι μονοψήφιος. Αν είναι εννέα θα πανηγυρίζω, αν είναι έντεκα θα κλαίω», τόνισε.

Παρόντες στην παρουσίαση ήταν οι παλαίμαχοι Μίμης Δομάζος, Αντώνης Αντωνιάδης, Τότης Φυλακούρης, Βασίλης Κωνσταντίνου, Νίκος Καρούλιας, Αριστείδης Καμάρας, Γιώργος Ανδρέου, Μάικ Γαλάκος, Βαγγέλης Πανάκης, Γιώργος Κουρτζίδης, Γιάννης Παπαντωνίου, Μίμης Παπαϊωάννου, Κώστας Πολυχρονίου, Σάββας Παπάζογλου, Κώστας Νεστορίδης, Τάκης Χατζηιωάννογλου, Χρήστος Ζαντέρογλου, Βαγγέλης Πασχάλης, Κώστας Καραπατής, καθώς και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο team manager της Εθνικής Τάκης Φύσσας με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο και πλήθος δημοσιογράφων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube