Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 8ο κατά σειρά Nike Run στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» στο Ίλιον, συγκεντρώνοντας για μια ακόμη φορά εκατοντάδες λάτρεις του running στην επιτυχημένη διοργάνωση της Nike και του περιοδικού Runner.

Το καθιερωμένο πλέον ραντεβού δόθηκε στις 10:30 το πρωί με τον ειδικό διατροφολόγο και τον προπονητή να βρίσκονται δίπλα στους συμμετέχοντες προσφέροντας χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες για να πετύχουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους και τον ραδιοφωνικό σταθμό Best να ανεβάζει τη διάθεσή δίνοντας, όπως πάντα, το ρυθμό για νέες μεγαλύτερες επιδόσεις. Το σήμα εκκίνησης δόθηκε για μια όμορφη διαδρομή-πρόκληση 10 χιλιομέτρων και οι εκατοντάδες δρομείς που έδωσαν το παρόν μετέτρεψαν και αυτή τη φορά τη διοργάνωση σε μια πραγματική γιορτή όσων αγαπούν το τρέξιμο και τον αθλητισμό.

Νικητές του αγώνα αναδείχτηκαν ο Θεοφάνης Σκούφιας στους άνδρες και η Ντενίζ Δημάκη στις γυναίκες, κερδίζοντας από μια συμμετοχή στο Μαραθώνιο της Βιέννης με όλα τα έξοδα πληρωμένα από τη Nike, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν δώρα Nike.

Η Nike πιστή στη δέσμευσή της να κάνει το τρέξιμο τρόπο ζωής και στη χώρα μας έχει αναλάβει εδώ και 3 χρόνια να οργανώνει τακτικές συναντήσεις έμπειρων αλλά και νέων δρομέων σε έναν αγώνα δρόμου που έχει αγαπηθεί και θεωρείται πλέον θεσμός, ενώ οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης υποσχέθηκαν ότι θα συνεχίσουν να θέτουν νέες προκλήσεις με σημαντικές μελλοντικές διοργανώσεις. Εν αναμονή λοιπόν του επόμενου ραντεβού με τη Nike και το running!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube