Να βάλει τέλος στο σερί των αποτυχημένων αποτελεσμάτων θέλει ο Παναθηναϊκός και θα επιδιώξει να το κάνει απέναντι στον Ατρόμητο την Κυριακή (16:45, Nova). Με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα θα παραταχθούν στο ΟΑΚΑ οι «πράσινοι». Πολλές απουσίες και προβλήματα αντιμετωπίζει ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργος Δώνης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τους Σεμπαστιάν Λέτο και Δημήτρη Σαλπιγγίδη δεν θα έχει στη διάθεσή του ο Χενκ Τεν Κάτε για την αναμέτρηση της Κυριακής του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο. Οι δύο παίκτες έκαναν ατομικό πρόγραμμα και στην προπόνηση του Σαββάτου με αποτέλεσμα ο Ολλανδός να τους αποκλείσει από την 18άδα του αγώνα.
Νέα πρόσωπα και αναγκαστικές αλλαγές στην ενδεκάδα θα έχει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Χενκ Τεν Κάτε σκέφτεται να διατηρήσει το 4-4-1-1 -όπως παρέταξε το τριφύλλι και στην Τουρκία κόντρα στην Γαλατασαράι- διατηρώντας τον Ρουκάβινα πίσω από τον Σισέ.

Ο Σαριέγκι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή αλλά δεν αναμένεται να βρεθεί στην ενδεκάδα. Ο Καντέ θα πάρει τη θέση του Βάσκου στο αρχικό σχήμα δίπλα στον Βύντρα στο κέντρο της άμυνας. Στο δεξί της άκρο θα είναι ο Σεϊταρίδης ο οποίος επιστρέφει στο αρχικό σχήμα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ο Βασίλης Αποστολόπουλος, που έχει προσβληθεί από τον ιό της γρίπης, οι Τάτος και Μασάρα που είναι τραυματίες, αλλά και οι τιμωρημένοι Φαβάλι και Νεμπεγλέρας θα είναι απόντες από το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Η προετοιμασία της περιστεριώτικης ομάδας ολοκληρώθηκε με τη σημερινή πρωινή προπόνηση.

Μετά το πέρας της, ο τεχνικός, Γιώργος Δώνης, ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με τους «πράσινους» και είναι οι: Μιχαηλίδης, Καραγκιολίδης, Μπλένχιο, Κουτσόπουλος, Μπαζίνσκι, Νάστος, Ολιβέιρα, Σκόνδρας, Μελισσάς, Μπρίτο, Σαρμιέντο, Σφακιανάκης, Κόρμπος, Καραγκούνης, Αναστασάκος, Περόνε, Κάμπας, Πόποβιτς, Καλαντζής, Καραλής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube