Εκτός μάχης από την αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα τέθηκε ο Ανδρέας Τάτος. Ο νεαρός μέσος υπέστη τράβηγμα στο δικέφαλο και θα μείνει εκτός δράσης για 15 ημέρες, πράγμα που σημαίνει πως θα χάσει το ματς της Κυριακής απέναντι στον ΠΑΣ στο Περιστέρι, καθώς και το παιχνίδι της έκτης Δεκεμβρίου με τον Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ στις 6 Δεκεμβρίου.

Το παρήγορο για τον Γιώργο Δώνη είναι πως ο Πασχάλης Μελισσάς ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε από το ματς της Κυριακής με τον Ηρακλή και υπολογίζεται κανονικά, ενώ δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα.

* Την Πέμπτη αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα από το γραφείο διαχείρισης εισιτηρίων (17:30-20:30 Πέμπτη και Παρασκευή, 11:00-14:00 το Σάββατο). Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 2: 20 ευρώ, Θύρα 3: 40 ευρώ, Θύρα 4: 20 ευρώ, Θύρα 5: 10 ευρώ(για τον συνοδό κατόχου μαθητικής κάρτας) και Θύρα 7: 15 ευρώ.

* Οι Χρυσόστομος Μιχαηλίδης, Βασίλης Αποστολόπουλος και Ζντράβκο Πόποβιτς θα επισκεφτούν την Πέμπτη το 16ο Γυμνάσιο Περιστερίου και θα μοιράσουν εισιτήρια για το ματς της Κυριακής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube