Με οδηγό την ισοπαλία που πήρε την προηγούμενη αγωνιστική από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, ο Ηρακλής θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο (Κυριακή 14:30, Nova) στο Καυτανζόγλειο με στόχο τη νίκη που θα τον απομακρύνει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Τον ίδιο στόχο έχουν και οι Περιστεριώτες, αλλά σαφώς πιο δύσκολη αποστολή, αφού αγωνίζονται μακριά από την έδρα τους.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Τη μάχη που έδινε με το χρόνο για να μπορέσει να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ατρόμητο έχασε τελικά ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος ακολούθησε και το Σάββατο ατομικό πρόγραμμα, με αποτέλεσμα ο Σάββας Κωφίδης να μην τον υπολογίζει για τον αγώνα με τους Περιστεριώτες. Σε αντίθεση με τον Έλληνα αμυντικό, ο Παναγιώτης Κονέ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στην πλάτη και προπονήθηκε, μετέχοντας κανονικά στη αποστολή.

Η προετοιμασία του «γηραιού» ολοκληρώθηκε το Σάββατο με μια ελαφρά προπόνηση, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Μίκρας. Ντάλα Μπόνα και Λέκι συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται σταδιακά να ανεβάσουν ρυθμούς προπόνησης.

Η αποστολή για τον αγώνα με τον Ατρόμητο αποτελείται από τους: Κοβαλέφσκι, Μπαντής, Κατσαμπής, Παπαζαχαρίας, Σαρακατσάνος, Γιαννούλης, Περπερίδης, Μάρτος, Ντιέ, Τουμά, Επστάιν, Μιλάνο, Παπαστεριανός, Κονέ, Ηλιάδης, Γιάντσης, Βέλλιος, Ντίκα, Μπόσνιακ, Γιάκομπ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής κόντρα στον Ηρακλή και ο Γιώργος Δώνης δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, πλην της δεδομένης απουσίας του Κάρλος Μασάρα. Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ανακοίνωσε τους 18 παίκτες που θα ταξιδέψουν μαζί του στην Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ατρόμητου:

Μιχαηλίδης, Καραγκιολίδης, Μπαζίνσκι, Αποστολόπουλος, Νάστος, Ολιβέιρα, Νεμπεγλέρας, Μελισσάς, Φαβάλι, Μπρίτο, Σαρμιέντο, Σφακιανάκης, Καραγκούνης, Αναστασάκος, Περόνε, Κάμπας, Καλαντζής, Καραλής.

Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube