Ξέσπασε κατά των επικριτών της Εθνικής ο Κώστας Κατσουράνης μετά την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ με τη νίκη επί της Ουκρανίας στο Ντόνετσκ.

«Νομίζω ότι όλη κριτική που έγινε στην ομάδα έκανε καλό. Είχαμε δεχθεί 11 γκολ σε 11 παιχνίδια. Καταλάβαμε ότι δεν γίνεται να χάσουμε αυτό το στοιχείο που είχαμε. Θέλω να πω και κάτι άλλο. Να υπάρχει κριτική, αλλά είναι καλό είναι να σκεφτόμαστε λίγο πριν μιλήσουμε. Είχαμε φτάσει στο σημείο πως εάν δεν προκρινόμασταν θα μας σκοτώνατε όταν γυρνάγαμε πίσω», είπε ο πολύπειρος μέσος της ελληνικής ομάδας.

Για τη νέα τεράστια επιτυχία ανέφερε: «Είναι από τις σημαντικότερες επιτυχίες μας. Δικαιούμασταν την πρόκριση βάσει και των δύο αγώνων. Έγινε η κατάθεση ψυχής που έπρεπε να γίνει και περάσαμε. Μεταδώσαμε στα νέα παιδιά της ομάδας τι σημαίνει Εθνική. Την πρόκριση την αφιερώνω στη γυναίκα μου και στον γιο μου και μετά σε όλους τους Έλληνες».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η απάντηση του Γιώργου Καραγκούνη στους επικριτές της Εθνικής. «Μας υποτιμήσατε. Δεν περιμένατε πολύ και μας ασκήσατε σκληρή κριτική. Αυτό μας έκανε καλό. Δεν μας πίστευε κανένας. Ήρθαμε εδώ αποδεκατισμένοι, μέσα στο παιχνίδι είχαμε ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα και στο τέλος παίζαμε με εννέα παίκτες, αφού ο Μόρας και ο Πλιάτσικας είχαν προβλήματα. Ποτέ δεν είπαμε πως παίζουμε το σούπερ ποδόσφαιρο, αλλά έχουμε καταφέρει πολλά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ