Το εγκώμιο του πρώην συμπαίκτη του στη Μίλαν, Ντέιβιντ Μπέκαμ, έπλεξε- μετά το φιλικό της Βραζιλίας με την Αγγλία (1-0)- ο Κακά. Ο μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε την άποψη πως ο σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Γκάλαξι διαθέτει την απαιτούμενη ποιότητα να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα «λιοντάρια» εν όψει του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.

«Ο Μπέκαμ είναι ένας από τους πιο έξυπνους συμπαίκτες που είχα μέχρι τώρα στην καριέρα μου. Χαίρομαι που θα επιστρέψει στη Μίλαν, παρόλο που δεν είμαι εκεί πλέον. Μου φαίνεται εξαιρετική κίνηση της Μίλαν να τον πάρει, διότι θα αποτελέσει σημαντική ενίσχυση. Άλλωστε αυτό το έδειξε και πέρσι», τόνισε αρχικά ο Βραζιλιάνος επιθετικός και συνέχισε απευθύνοντας κάλεσμα στον Φάμπιο Καπέλο να καλέσει τον 35χρονο μέσο στην αποστολή της Αγγλίας για το ερχόμενο Μουντιάλ:

«Από τη στιγμή που θα παίξει στη Serie A με τη Μίλαν θα είναι στην κατάλληλη κατάσταση το καλοκαίρι για να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Για αυτόν τον λόγο ο Φάμπιο Καπέλο θα πρέπει να τον πάρει στην ομάδα. Δεν υπάρχει κανείς που να έχει την ποιότητα και την εμπειρία του Μπέκαμ»!

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube