Στις εξέδρες του «Ντα Λουζ» βρέθηκε χθες το βράδυ ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης παρακολούθησε μαζί με τη μητέρα του, Ντολόρες Αβέιρο, το παιχνίδι της εθνικής του ομάδας, η οποία επικράτησε με 1-0 της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης, σε αγώνα μπαράζ για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής.

Εκτός από το «λαβωμένο» αστέρι των Ιβήρων, το «παρών» έδωσαν ο Λουίς Φίγκο, ο Φερνάντο Κόουτο, ο Ρουί Κόστα και ο Εουσέμπιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα επίσημα του γηπέδου της Μπενφίκα βρέθηκαν ο πρωθυπουργός της Βοσνίας, Νίκολα Σπίριτς, και οι υπουργοί της Πορτογαλίας, Πέδρο Σίλβα Περέιρα, Ρουί Περέιρα, Αουγούστο Σάντος Σίλβα και Χόρχε Λακάο.

Επίσης, στο «Στάδιο του Φωτός» ήταν και ο δήμαρχος της Λισαβόνας, Αντόνιο Κόστα, στηρίζοντας και εκείνος τις προσπάθειες των παικτών της Πορτογαλίας.

Όσον αφορά την επιστροφή του Ρονάλντο στους αγωνιστικούς χώρους, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στα χέρια της Πορτογαλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Σύμφωνα με έναν κανονισμό της FIFA, ένας παίκτης που έχασε μία κλήση από την ομοσπονδία της χώρας του εξαιτίας κάποιου προβλήματος τραυματισμού δεν μπορεί να παίξει εάν δεν περάσουν τουλάχιστον πέντε ημέρες από το τελευταίο ματς της εθνικής του ομάδας.

Οι «μερένχες» αντιμετωπίζουν το επόμενο Σάββατο τη Σανταντέρ, μόλις τρεις ημέρες (σ.σ.: την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου) μετά το παιχνίδι μπαράζ της Πορτογαλίας με τη Βοσνία. Παρόλα αυτά, οι διοικούντες τη Ρεάλ εμφανίζονται αισιόδοξοι για την έκβαση της υπόθεσης.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube