Αισιόδοξος πως παρά το 0-0 του Ολυμπιακού Σταδίου, η Εθνική μας έχει πιθανότητες να πάρει το εισιτήριο για την τελική φάση του Μουντιάλ σε βάρος της Ουκρανίας εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μόρας.

«Δεν ξέρω, δεν νομίζω ότι ήταν οφσάιντ το γκολ του Γκέκα. Καλό είναι σε τέτοια παιχνίδια να προσέχουμε όλες τις φάσεις γιατί οι ισορροπίες είναι λεπτές και τα γκολ είναι σημαντικά. Θα πάμε στην Ουκρανία, πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε. Σήμερα, δείξαμε χαρακτήρα, είχαμε το πάθος που μας έλειπε από τα προηγούμενα παιχνίδια και φάνηκε ότι θέλαμε να πάρουμε το ματς. Αυτοί οι αγώνες βασίζονται στην τακτική και το 0-0 είναι θετικό αποτέλεσμα και για εμάς», τόνισε αρχικά ο αμυντικός της Εθνικής μας και συνέχισε αναφερόμενος στον επαναληπτικό της Τετάρτης στο Ντόνετσκ:

«Δεν υπάρχει άγχος για τίποτα. Το παν είναι να τα δώσουμε όλα στο γήπεδο. Αν δεν τα καταφέρουμε το μόνο που μπορείς να πεις είναι ότι προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ελπίζω να μην φτάσουμε σε αυτό το σημείο και να περάσουμε».

Από τη μεριά του, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος τόνισε: «Πετύχαμε τον έναν από τους δύο στόχους μας. Δεν δεχτήκαμε γκολ, αλλά ούτε βάλαμε. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που τα έδωσαν όλα. Τώρα, πάμε στο Ντόνετσκ για να πάρουμε την πρόκριση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ