Στενοχωρημένος επειδή δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους αγώνες μπαράζ της εθνικής Πορτογαλίας κόντρα στη Βοσνία (στις 14 και 18 Νοεμβρίου), που θα κρίνουν την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής, εμφανίστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μιλώντας στον πορτογαλικό Τύπο. Παρόλα αυτά, ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε την υπόθεση ότι θα βρεθεί το ερχόμενο Σάββατο στη Λισαβόνα και εξέφρασε την πίστη ότι οι Ίβηρες θα καταφέρουν να αγωνιστούν στο Μουντιάλ το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Με απογοητεύει πάρα πολύ το γεγονός ότι δεν είμαι σε θέση να βοηθήσω την Πορτογαλία, σε μια κρίσιμη στιγμή, στα παιχνίδια μπαράζ με τη Βοσνία», δήλωσε αρχικά ο 24χρονος παίκτης.

Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος ανέφερε πως: «Κανείς δεν αισθάνεται αυτή τη στιγμή πιο άσχημα από εμένα, επειδή η συμμετοχή με την εθνική Πορτογαλίας είναι πάντα ύψιστη στιγμή για κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Παρόλα αυτά, δεν έχω άλλη επιλογή».

Καταλήγοντας, ο Ρονάλντο έδωσε την υπόσχεση πως: «Θα είμαι στο γήπεδο για να στηρίξω τους συμπαίκτες μου. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν ό,τι πρέπει και στο τέλος του αγώνα θα είμαι μαζί τους, πανηγυρίζοντας στα αποδυτήρια τη νίκη που θα μας φέρει πιο κοντά στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα είμαστε εκεί!»

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube