Τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί από τον Ατρόμητο διέψευσε ο επιθετικός της ομάδας του Περιστερίου, Ζντράφκο Πόποβιτς, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Αναλυτικά δήλωσε: «Με αφορμή δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό θέλω να καταστήσω σαφές ότι ουδέποτε ζήτησα να φύγω από τον Ατρόμητο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα, με ικανοποιεί πλήρως και καλύπτει τις φιλοδοξίες μου. Αν ήθελα κάτι το διαφορετικό θα το μάθαιναν πρώτα, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, κύριος Αγγελόπουλος και ο προπονητής μου. Μου αρέσει που είμαι στην ομάδα και όποτε κληθώ να αγωνίζομαι θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Είναι άδικο λοιπόν να διαστρεβλώνεται η πραγματικότητα και να βάζουν λόγια που ποτέ δεν είπα. Η μοναδική μου τοποθέτηση έγινε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Ηρακλείου πριν τον αγώνα με τον Εργοτέλη όταν δήλωσα ότι όλοι οι παίκτες θέλουν να παίζουν κι εγώ δουλεύω σκληρά και περιμένω τις ευκαιρίες για να καθιερωθώ».

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκαν οι προπονήσεις του Ατρομήτου, το πρωί της Τρίτης. Να σημειωθεί πως οι Βασίλης Αποστολόπουλος και Γιάννης Σκόνδρας ενσωματώθηκαν στην Εθνική Ελπίδων, ενώ δεν ταξίδεψε στη Γαλλία, λόγω ενός προσωπικού προβλήματος, ο Θανάσης Καραγκούνης.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Μαυρούτσος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube