«Πονοκέφαλο» έχουν φέρει στον Ότο Ρεχάγκελ οι τραυματισμοί των Σεϊταρίδη, Πατσατζόγλου, Αμανατίδη, η ενδεχόμενη απουσία του Τοροσίδη και η ετοιμότητα του Χαλκιά ενόψει του πρώτου αγώνα μπαράζ με την Ουκρανία (στις 14 Νοεμβρίου) στο Ολυμπιακό Στάδιο. Μάλιστα, ο «Τόρο» θα εξεταστεί από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της «γαλανόλευκης», Χάρη Χριστόπουλο, και αναμένεται να χάσει το εντός έδρας ματς.

Ο διεθνής μπακ-χαφ συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις και αν δεν υπάρξει πολύ θεαματική βελτίωση, τότε θα δει εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου το ματς στο Στάδιο της Καλογρέζας. Σημαντική θεωρείται και η απουσία του Σεϊταρίδη, όπως και του Πατσατζόγλου, αφού ο Ρεχάγκελ, σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», είχε αποφασίσει να του αναθέσει το μαρκάρισμα του Αντρέι Σεφτσένκο.

Ο «Herr Otto» είχε τη σκέψη να τοποθετήσει στο κέντρο της άμυνας τον Κυργιάκο και τον Μόρα, χρησιμοποιώντας τον «Πάτσα» για το κυνήγι του «Σέβα». Τώρα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός χρειάζεται να καταστρώσει εκ νέου τα πλάνα του, έχοντας της σκέψη να χρησιμοποιήσει έναν εκ των Αβραάμ Παπαδόπουλου ή Παπασταθόπουλου (μαζί με τους Κυργιάκο και Μόρα). Τις επόμενες ημέρες θα φανούν οι προθέσεις του Ρεχάγκελ, ο οποίος σκέφτεται να τοποθετήσει στα άκρα της άμυνας τον Βύντρα και τον Σπυρόπουλο.

Υπενθυμίζεται ότι στην αποστολή μετέχουν οι Σηφάκης, Χαλκιάς, Τζόρβας, Βύντρα, Μόρας, Κυργιάκος, Σπυρόπουλος, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τζιόλης, Μάκος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Πλιάτσικας, Νίνης, Χαριστέας, Σαλπιγγίδης, Γκέκας, Σαμαράς, Μήτρογλου και Κουτσιανικούλης.

Σήμερα θα συγκεντρωθούν οι διεθνείς, οι οποίοι θα κάνουν το εμβόλιο κατά της απλής γρίπης ενόψει του ταξιδιού στο Ντόνετσκ την προσεχή Δευτέρα (σ.σ.: σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία των αρχών της Ουκρανίας, οι νεκροί από τη νέα γρίπη είναι 109). Η πρώτη προπόνηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος έχει προγραμματιστεί (18:00, κλειστή για τους φιλάθλους και τα ΜΜΕ) για το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

*Ο «Γαλανόλευκος Φάρος» ακύρωσε την εκδρομή για τον επαναληπτικόαγώνα μπαράζ απέναντι στην Ουκρανία στο Ντόνετσκ λόγω της γρίπης των χοίρων, που έχει προκαλέσει περισσότερους από 110 θανάτους στη χώρα.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube