Πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο αγώνας Ουκρανία-Ελλάδα, στις 18 Νοεμβρίου, κατόπιν εντολής της FIFA, να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό του υπουργείου υγείας της Ουκρανίας, οι νεκροί στη χώρα έχουν φθάσει τους 64 (!) από τη γρίπη των χοίρων και από οξείες επιπλοκές του αναπνευστικού που συνδέονται με τη νόσο.

Παρόλα αυτά, το αν έχει βάση το συγκεκριμένο σενάριο θα φανεί μέσα στις επόμενες ημέρες, αφού οι Ουκρανοί εξετάζουν την περίπτωση να μοιραστούν μάσκες στους φιλάθλους στο γήπεδο για να αποφευχθεί ο κίνδυνος μετάδοσης του ιού.

Ψάχνει ο Φύσσας…

Χθες ο Τάκης Φύσσας έφτασε στο Ντόνετσκ και ψάχνει το ξενοδοχείο που θα διαμείνει η Εθνική Ελλάδας αλλά και τις γηπεδικές εγκαταστάσεις που θα προετοιμαστεί η ομάδα ενόψει του δεύτερου αγώνα των μπαράζ με την Ουκρανία, για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής.

Ο τεχνικός διευθυντής της «γαλανόλευκης» θα δει το στάδιο της Σαχτάρ και τα βοηθητικά γήπεδα για τις προπονήσεις και το βράδυ θα επιστρέψει στην Αθήνα. Να σημειωθεί ότι η θερμοκρασία αυτή την περίοδο είναι υπό το μηδέν και πέφτει χιονόνερο για αρκετές ώρες.

Πιθανότατα ο Χαλκιάς και ο… Μήτρογλου!

Όσον αφορά τις κλήσεις του Ότο Ρεχάγκελ για τους παίκτες που αγωνίζονται στην Ελλάδα, πιθανότατα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα (και την Τρίτη θα συγκεντρωθούν οι διεθνείς) και το όνομα του Κώστα Χαλκιά (που χθες διαπιστώθηκε ότι έχει θλάση στη γάμπα και θα απουσιάσει για περίπου δύο εβδομάδες) θα βρίσκεται στη σχετική λίστα.

Αντίθετα, ο Βαγγέλης Μάντζιος (που είχε κληθεί την τελευταία φορά από τον ομοσπονδιακό τεχνικό) δεν θα βρίσκεται στην αποστολή της «γαλανόλευκης». Μάλιστα, ο Γερμανός προπονητής ενδέχεται να καλέσει για πρώτη φορά τον Κώστα Μήτρογλου στην Εθνική Ανδρών, αφού αύριο θα τον δει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Σταντάρ Λιέγης, στο Βέλγιο.

* On line πώληση εισιτηρίων για το μπαράζ με την Ουκρανία.

* Δωρεάν εισιτήρια στους κατόχους διαρκείας.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube