Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου δίνει τους σημαντικότερους αγώνες της αυτόν τον μήνα, στην προσπάθεια της να προκριθεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010 στη Νότια Αφρική. Οι αναμετρήσεις μπαράζ κόντρα στην Ουκρανία στις 14 και 18 του μήνα θα κρίνουν ποια ομάδα θα πάρει το «εισιτήριο» για την ποδοσφαιρική «γιορτή» του ερχόμενου καλοκαιριού. Ετσι, η ΕΠΟ αποφάσισε να «δελεάσει» τους Έλληνες φιλάθλους, ώστε να ενισχύσουν την πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004. Ήτοι, η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, όπως γνωστοποίησε με σχετικές ανακοινώσεις, διαθέτει δωρεάν εισιτήρια στους κατόχους διαρκείας για τα προηγούμενα πέντε εντός έδρας ματς, ενώ έθεσε σε κυκλοφορία «μαγικά χαρτάκια» on line από το διαδίκτυο.

Η πρώτη ανακοίνωση: «Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε να προβεί σε μια μεγάλη προσφορά στους φίλους της Εθνικής ομάδας που αγόρασαν εισιτήρια διαρκείας για τους πέντε εντός έδρας αγώνες της στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010.

Σε ένδειξη αναγνώρισης της συμπαράστασης που προσφέρουν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, η ΕΠΟ θα τους προσφέρει δωρεάν εισιτήριο για τον αγώνα μπαράζ του Μουντιάλ 2010 με την Ουκρανία (ΟΑΚΑ, Σάββατο 14/11/2009, ώρα 20:00).

Η είσοδος των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας στο Ολυμπιακό στάδιο θα γίνεται με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας στις θύρες που παρακάτω αναφέρονται, όπου θα προμηθεύονται το εισιτήριο του αγώνα Ελλάδα-Ουκρανία.

Οι κάτοχοι διαρκείας στις θέσεις VIP του σταδίου Καραϊσκάκη θα εισέλθουν στη θύρα VIP του ΟΑΚΑ (Θύρα 27).
Οι κάτοχοι διαρκείας των θυρών 14 και 15 του γηπέδου Καραϊσκάκη θα εισέλθουν στη θύρα 9Α του Ολυμπιακού σταδίου.
Οι κάτοχοι διαρκείας της θύρας 12 του γηπέδου Καραϊσκάκη θα εισέλθουν στη θύρα 7Β του Ολυμπιακού σταδίου.
Οι κάτοχοι διαρκείας στη θύρα 16 του γηπέδου Καραϊσκάκη θα εισέλθουν στη θύρα 11Α του Ολυμπιακού σταδίου.
Οι κάτοχοι διαρκείας των θυρών 19, 20, 21 του γηπέδου Καραϊσκάκη θα εισέλθουν στη θύρα 3Β του Ολυμπιακού σταδίου.

Επ΄ ευκαιρία, η ΕΠΟ καλεί όλους τους φιλάθλους να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια της Εθνικής ομάδας, με στόχο την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010».

Η δεύτερη ανακοίνωση: «Από σήμερα, Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009, τίθενται σε on line κυκλοφορία, μέσω του site της ΕΠΟ, απλά εισιτήρια για τον αγώνα μπαράζ της Εθνικής ανδρών με την Ουκρανία (14/11/2009), στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010.

Οι φίλοι της Εθνικής που πρόκειται να αγοράσουν on line απλά εισιτήρια του αγώνα της Εθνικής ομάδας, θα έχουν τη δυνατότητα να τα παραλάβουν από το ΟΑΚΑ στο εκδοτήριο του σταθμού «Ειρήνη».
Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας του εκδοτηρίου για την παραλαβή εισιτηρίων, τα οποία θα αγοραστούν on line, είναι οι ακόλουθες:

Παρασκευή 13/11/2009 από τις 10:00 έως τις 17:00 και ανήμερα του αγώνα από τις 09:00 έως τις 19:30.
Η διατίμηση των εισιτηρίων για τον αγώνα μπαράζ Ελλάδα-Ουκρανία είναι 10, 20 και 30 ευρώ.

Με νεότερη ανακοίνωσή της, η ομοσπονδία θα ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για την πώληση απλών εισιτηρίων από εκδοτήρια».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube