Φόβοι για ρήξη χιαστού του Κάρλος Μασάρα υπάρχουν στον Ατρόμητο. Ο έμπειρος μέσος αποχώρησε τραυματίας στο πρώτο λεπτό της παράτασης του αγώνα Κυπέλλου απέναντι στον Βισαλτιακό και την Πέμπτη θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Ο Γιώργος Δώνης απέδωσε στον κακό αγωνιστικό χώρο το άσχημο θέαμα που πρόσφεραν οι δύο ομάδες και κράτησε την πρόκριση, έστω κι αν αυτή ήρθε στα πέναλτι (5-4). «Ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε κακή κατάσταση. Καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να βάλει την μπάλα κάτω και να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Είναι κάτι που θα πρέπει να δουν οι υπεύθυνοι της ομάδας», τόνισε και πρόσθεσε: «Αξίζουν συγχαρητήρια στον Βισαλτιακό, γιατί μπήκε στο γήπεδο για να κερδίσει». Όσο για τις βλέψεις της ομάδας του στο θεσμό, είπε: «Άλλο το πρωτάθλημα κι άλλο το Κύπελλο. Βέβαια εμείς θέλουμε να νικάμε σε όλους τους αγώνες».

Ο προπονητής του Βισαλτιακού, Κυριάκος Αλεξανδρίδης, τόνισε από τη δική του πλευρά: «Πιστέψαμε στο θετικό αποτέλεσμα, τα δώσαμε όλα, αλλά χάσαμε στα πέναλτι. Είμαστε μία νέα ομάδα και χρειαζόμαστε χρόνο», ενώ αναφέρθηκε κι εκείνος στις άσχημες συνθήκες που έγινε το ματς: «Πράγματι ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός και δεν επέτρεψε σε καμία ομάδα να παίξει τεχνικό ποδόσφαιρο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube