Μπορεί ο Μπένι ΜακΚάρθι να έχει απορρίψει αρκετές προτάσεις από την Αγγλία, ωστόσο η πιθανότερη εξέλιξη σχετικά με το επαγγελματικό του μέλλον, είναι να παραμείνει εκεί που είναι, δηλαδή στην Πόρτο. Και αυτό, γιατί ο Νοτιοαφρικανός επιθετικός των «δράκων» θέλει να φύγει από τους πρώην πρωταθλητές Ευρώπης, όμως παράλληλα θέλει να εξασφαλιστεί οικονομικά. Και όσο αυτό δεν προκύπτει από κάποια πρόταση από την Αγγλία, δεν έχει λόγο να φύγει από την Πόρτο.

«Όλοι ξέρουν τι θέλω για τη συνέχεια της καριέρας μου, όμως έχω ένα συμβόλαιο να σεβαστώ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 27χρονος άσος, συμπληρώνοντας πως «θέλω να δουλέψω σκληρά και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Από την στιγμή που δεν υπάρχουν χρήματα, δεν έχω άλλη επιλογή από το να μείνω. Στην Πόρτο. Δεν μπορώ να κάνω κάτι για να αλλάξω τη δεδομένη κατάσταση».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι για την απόκτηση του ΜακΚάρθι, ενδιαφέρθηκαν μεταξύ άλλων, η Μπόλτον, η Νιουκάστλ και η Μπλάκμπερν, ωστόσο οι προσφορές τους κρίθηκαν χαμηλές από τον Νοτιοαφρικανό διεθνή άσο και κατά συνέπεια δεν υπέγραψε σε καμία από τις παραπάνω ομάδες.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube