Συγκρατημένος εμφανίσθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης της χθεσινής νίκης (πρώτη φετινή) του Ατρομήτου επί του Λεβαδειακού στο Περιστέρι, Ηλίας Αναστασάκος. Ο μεγάλος σκόρερ των Περιστεριωτών (2 γκολ χθες) μιλώντας στο www.sport-fm.gr τόνισε πως: «Δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμη», ενώ παραδέχθηκε ότι: «Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη». Την παραμονή έθεσε ως πρώτο στόχο για την ομάδα του ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον συμπαίκτη του, Ανδρέα Τάτο, που παρακολουθείται από τον Ολυμπιακό.

Συνέντευξη στον Παναγιώτη Μαυρούτσο

Αναλυτικά τι δήλωσε ο Ηλίας Αναστασάκος:

Για τη χθεσινή νίκη: «Το σημαντικό ήταν οι τρεις βαθμοί γιατί τους είχαμε μεγάλη ανάγκη. Κυρίως για λόγους ψυχολογίας. Παίζαμε καλά αλλά δεν ερχόταν το αποτέλεσμα. Φυσικά δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμη».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη. Βλέπουμε πως όλες οι ομάδες είναι πάρα πολύ καλές και με μία νίκη ή μία ήττα αλλάζουν όλα στη βαθμολογία. Εμείς πρέπει να δείξουμε το ίδιο σοβαροί και στη συνέχεια».

Για τον προπονητή του, Γιώργο Δώνη: «Δεν είμαι εγώ ο κατάλληλος να κρίνω τον κ.Δώνη. Είναι ένας προπονητής που έχει αφήσει το στίγμα του. Είναι πολύ καλός προπονητής. Κάνει καλή δουλειά αλλά πρέπει να τον βοηθήσουμε κι εμείς για να φανεί το έργο του, καθώς κρίνεται μέσα από τα αποτελέσματα, όπως και όλοι μας».

Για την επιλογή του να φορέσει την φανέλα του Ατρομήτου: «Θεωρώ πολύ καλή επιλογή το ότι ήρθα στον Ατρόμητο. Το ήθελα πάρα πολύ. Είναι ένα πολύ καλό σωματείο και είμαι πολύ ευχαριστημένος εδώ».

Για το στόχο της ομάδας του: «Ο στόχος μας είναι να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι και να παίρνουμε ό,τι καλύτερο. Είμαστε μια νέα ομάδα, με νέο προπονητή και πρέπει να καθιερωθούμε στην κατηγορία. Το κάτι παραπάνω θέλει καιρό για να γίνει. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η παραμονή στη Σούπερ Λίγκα».

Για το Ανδρέα Τάτο: «Πολύ καλός ποδοσφαιριστής, αλλά χρειάζεται δουλειά. Μέσα από τα παιχνίδια θα φανεί αν μπορεί να παίξει σε τόσο υψηλό επίπεδο. Είναι μεγάλη υπόθεση να σε θέλει μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό και ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να αγωνιστείς σε τέτοιο επίπεδο. Πιστεύω πως αξίζει τον κόπο να τον παρακολουθεί ένας τέτοιος σύλλογος. Είναι ταλέντο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube