Σήμερα θα εκτιμηθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του Χουάν Κάρλος Μπλένχιο, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα από τη χθεσινή νίκη (3-0) του Ατρόμητου κόντρα στον Λεβαδειακό. Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός φαίνεται πως έχει υποστεί τράβηγμα ή θλάση και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο αντικαταστάθηκε στο 15ο λεπτό του αγώνα από τον Μπαζίνσκι (σ.σ.: πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη Superleague).

Λίγα λεπτά αργότερα ο Γιώργος Δώνης αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει και άλλη αλλαγή λόγω ξαφνικού προβλήματος, αφού ο Γιάννης Ταραλίδης ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και αντικαταστάθηκε (στο 24’ του ματς) από τον Μπράνκο.

Με ενοχλήσεις αποχώρησε από το γήπεδο και ο Μαρσέλο Ολιβέιρα, ο οποίος δέχτηκε δύο κλωτσιές και εντός της ημέρας θα φανεί αν έχει πάθει ζημιά η όχι.

Οι δηλώσεις των παικτών μετά το τέλος του αγώνα:

Χρυσόστομος Μιχαηλίδης: «Εδώ που φτάσαμε ξέραμε ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Κι αυτό γιατί είχαμε πολύ άγχος εμείς. Ομως, τέλος καλό, όλα καλά», δήλωσε ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου και πρόσθεσε: «Ο Ατρόμητος συνεχώς παίζει για να κερδίζει. Σε κάθε παιχνίδι. Το δείξαμε στα πρώτα έξι παιχνίδια, αλλά δεν νικήσαμε. Τώρα, όμως, το καταφέραμε».

Καταλήγοντας, ο αρχηγός των «κυανόλευκων» τόνισε ότι «αυτή η νίκη μάς ανεβάζει. Θέλαμε μια νίκη για να πάρουμε τα πάνω μας». Όσον αφορά το σαββατιάτικο (16:45, ΣΚΑΪ) ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ο έμπειρος γκολκίπερ είπε «είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και το παίζουμε εκτός έδρας».

Ηλίας Αναστασάκος: «Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει στο ψυχολογικό κομμάτι. Σίγουρα είμαι χαρούμενος για τα γκολ που πέτυχα, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα νίκησε. Αυτό έχει σημασία. Τη χρειαζόμασταν πολύ αυτή τη νίκη».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube