Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για την αναμέτρηση της Κυριακής απέναντι στο Λεβαδειακό στο γήπεδο του Περιστερίου (16:45). Η ομάδα του Γιώργου Δώνη έχει μοναδικό στόχο την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να επιλέξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση.

Μετά την προπόνηση του Σαββάτου ανακοινώθηκε η αποστολή, στην οποία περιλαμβάνονται τα ονόματα των: Μιχαηλίδη, Καραγκιολίδη, Φαβάλι, Σαρμιέντο, Τάτο, Αναστασάκο, Μπλένχιο, Ολιβέιρα, Νεμπεγλέρα, Μπαζίνσκι, Μελισσά, Σφακιανάκη, Νάστο, Κουτσόπουλο, Κάμπα, Περόνε, Πόποβιτς, Καραγκούνη.

Παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση περιμένουν τη συμπαράσταση του κόσμου. Τα εισιτήρια θα διατίθενται από τις 14:30 και οι φίλαθλοι παρακαλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο εγκαίρως, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός λόγω της χρήσης του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

* Ο Κώστας Νεμπεγλέρας και ο Λούκας Φαβάλι επισκέφτηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου μαζί με τη γυναικεία ομάδα του συλλόγου το «Atromitos Store». Οι δύο παίκτες μοίρασαν αυτόγραφα, δώρα και αφίσες στους φιλάθλους της ομάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube