Μετά τους τιμωρημένους Γιώργο Σαμαρά και Γιούρκα Σεϊταρίδη, εκτός αποστολής της Εθνικής ομάδας για την αναμέτρηση της Τετάρτης με το Λουξεμβούργο (21:00, NovaΣΠΟΡ FM, MEGA) θα μείνει και ο Γιάννης Αμανατίδης. Ο επιθετικός της Άϊντραχτ Φρανκφούρτης ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο (σ.σ. που είχε εγχειριστεί παλιότερα) πριν την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης και κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχτεί απ’ το παιχνίδι του ΟΑΚΑ.

Αύριο θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί πλήρως η κατάστασή του, η οποία πάντως δεν εμπνέει λόγους ανησυχίας.

Οι υπόλοιποι διεθνείς ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα που ήταν και το τελευταίο πριν το ματς με το Λουξεμβούργο που θα κρίνει αν θα πάρουν τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ για το Μουντιάλ. Όπως συνηθίζει ο Ότο Ρεχάγκελ δεν έδειξε 11αδα, την οποία και θ' ανακοινώσει λίγο πριν η αποστολή αποχωρήσει απ' το ξενοδοχείο.

* Στην προπόνηση το «παρών» έδωσε αντιπροσωπεία του συνδέσμου φιλάθλων της Εθνικής, «Γαλανόλευκος Φάρος» και μίλησε στους παίκτες με σκοπό να τους εμψυχώσει.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κούτσης στη Δίκη: «Μίκρυνε την ΑΕΚ ο Αλμέιδα, υποτίμησε τους παίκτες του στο ματς με τον με Oλυμπιακό»

Μπήκε ο Λιούις στον ΟΦΗ

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει μπει σε ένα πολύ δύσκολο ποδοσφαιρικό σκοτάδι» - Τι είπε για Αλμέιδα

Τσορμπατζόγλου: «Θέλει αποτελεσματικότητα και ουσία ο ΠΑΟΚ για να γυρίσει τελείως τα playoffs»

Δεσύλλας: «Η εξέλιξη του ντέρμπι και τα λάθη του Παναθηναϊκού ήταν ο καθρέφτης του τελευταίου τριμήνου»

Ντέμης για Ιωαννίδη: «Είδα πιο πολύ πάθος, παρά νεύρα - Ήθελε να μη χάσει»

Ντέμης για Παναθηναϊκό: «Δεν είχε χρησιμότητα να παίξει με τρεις ο Βιτόρια - Τέτοιες αλλαγές δημιουργούν ανασφάλεια»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ δεν είχε ποτέ αμφιβολία για τον Γιάρεμτσουκ»

Ντέμης: «Ο ΠΑΟΚ δεν είχε ρυθμό και ένταση, αλλά κατάφερε και κέρδισε ένα ντέρμπι στο οποίο δεν ήταν καλός»

Ντέμης: «Άρχισαν και… τελείωσαν τα playoffs, ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα - Αυτή είναι η συμβολή του Μεντιλίμπαρ»