Όσο ήταν στο Μάντσεστερ και φορούσε τη φανέλα της Γιουνάιτεντ, όλα ήταν καλά. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε, όμως, αυτό το καλοκαίρι να αφήσει τους «κόκκινους διάβολους» για χάρη της Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό φαίνεται πως εξόργισε τον πρώην συμπαίκτη του Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος ευχήθηκε να μην προκριθεί η Πορτογαλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο 24χρονος επιθετικός της εθνικής Αγγλίας, όμως, χειρίστηκε…έξυπνα το θέμα και δεν επικεντρώθηκε στον πρώην συμπαίκτη του λέγοντας πως αυτό που τον απασχολεί περισσότερο είναι να μην δει την Πορτογαλία στο Μουντιάλ καθώς στις δύο τελευταίες διοργανώσεις, οι Ίβηρες άφησαν τα «λιοντάρια» εκτός συνέχειας.

«Θα ήταν ωραίο να μη δω την Πορτογαλία να φτάνει στα τελικά καθώς στις δύο τελευταίες διοργανώσεις μας πέταξαν εκτός» ήταν τα πρώτα λόγια του Άγγλου επιθετικού, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε και για την αποβολή του στο παιχνίδι με την Πορτογαλία στο Μουντιάλ της Γερμανίας το 2006. «Ήμουν χαρούμενος που δεν στιγματίστηκα όπως ο Μπεκς για την αποβολή του το 1998 κόντρα στην Αργεντινή η ακόμα και ο Φιλ Νέβιλ το 2000. Για την ακρίβεια δεν μου έμεινε κανένα στίγμα. Ο Ρονάλντο στιγματίστηκε περισσότερο από όλους και είμαι χαρούμενος με αυτό. Φυσικά και ήταν απευθείας κόκκινη κάρτα. Δεν αντιλέγω πάνω σε αυτό και απλά προσπαθώ να το ξεχάσω και να πάω παρακάτω. Έχω την ευκαιρία να βάλω τα πράγματα στη θέση τους στην επόμενη διοργάνωση».

Eπιμέλεια: Αντώνης Κατσίκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube