Σίγουρος ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα είναι έτοιμος για το σαββατιάτικο (10/10) παιχνίδι της εθνικής Πορτογαλίας κόντρα στην Ουγγαρία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2010, εμφανίστηκε ο Κάρλος Κεϊρός. Ωστόσο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Ιβήρων παρουσιάζεται, προς το παρόν, επιφυλακτικός για την κατάσταση του 25χρονου μεσοεπιθετικού.

«Είμαι βέβαιος ότι όλοι οι τραυματίες, συμπεριλαμβανομένου και του Κριστιάνο, θα παίξουν κόντρα στην Ουγγαρία. Όλοι πρέπει να θυσιάσουμε κάτι. Ωστόσο, είναι διαφορετικό να θυσιάζεις από το να ρισκάρεις. Δεν πρόκειται να θέσουμε σε κίνδυνο τον Κριστιάνο», δήλωσε ο56χρονος προπονητής.

Οι γιατροί της Ρεάλ Μαδρίτης και της Πορτογαλίας βρίσκονται σε συνεχή επαφή. «Τα πράγματα πάνε καλά και την Πέμπτη (σ.σ.: θα υποβληθεί σε υπερηχογράφημα) το απόγευμα θα ξέρουμε αν μπορεί να παίξει. Εάν αποφασιστεί να παίξει, δεν θα υπάρχει κανένα ρίσκο», πρόσθεσε ο Κεϊρός.

Εν τω μεταξύ, ο Ρονάλντο εμφανίζεται ευδιάθετος και χαμογελούσε διαρκώς στη χθεσινή συγκέντρωση της Πορτογαλίας, παρότι δεν μπορούσε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Ο διεθνής παίκτης προπονήθηκε μόνος του για περίπου 15 λεπτά στο χορτάρι και αστειευόταν με τον Ντέκο, τον Νάνι και τον Πέπε, με τους οποίους άκουσε μετά με ιδιαίτερη προσοχή τα λόγια του προπονητή τους. Στη συνέχεια, πήγε στο ξενοδοχείο, όπου συγκεντρώθηκε η ομάδα του και έκανε ασκήσεις στην πισίνα και το γυμναστήριο υπό την επίβλεψη των γιατρών και φυσιοθεραπευτών.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube