Στην ανικανότητα της ομάδας του έριξε την ευθύνη για την ήττα από τον Πανιώνιο (2 – 1) ο Γιώργος Δώνης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα. Ο προπονητής του Ατρομήτου δεν αποποιήθηκε των ευθυνών του, ενώ συνέκρινε την ομάδα του με ερασιτεχνικό σωματείο.

«Χάσαμε ένα σημαντικό ματς. Η επιπολαιότητα και η ανικανότητά μας, μάς οδήγησαν στην ήττα. Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος και αν δεν το συνειδητοποιήσουν αυτό οι παίκτες μου θα έχουν πρόβλημα. Το τελευταίο γκολ που δεχθήκαμε ήταν αστείο. Ούτε ερασιτεχνική ομάδα δεν το τρώει αυτό το γκολ. Δε γίνεται 10 παίκτες να μην μπορούν να διώξουν την μπάλα σε «στημένη» φάση, όπως δεν μπορεί ο Κουμόρτζι να περνάει ανάμεσα από τέσσερις παίκτες δύο φορές και κανένας να μην τον κόβει. Συνυπεύθυνοι για την συγκεκριμένη εικόνα είμαι εγώ και οι παίκτες μου. Είμαστε σοφτ σαν ομάδα. Δεν γίνεται να είσαι 90 λεπτά καλύτερος και να μην τρως την μπάλα στο τέλος».

Φερέρα: «Εξοικονομήσαμε χρόνο»

Ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα δήλωσε πως είναι ο Εμίλιο Φερέρα, αν και όπως επεσήμανε δεν έπαιξα καλά η ομάδα του. Ο τεχνικός του Πανιωνίου επεσήμανε πως η νίκη αυτή έδωσε πίστωση χρόνου στον ίδιο και την ομάδα του για το μέλλον.

«Είμαι ικανοποιημένος για τη σημερινή νίκη. Η εξέλιξη του σκορ δείχνει ακριβώς την εικόνα του ματς. Μέχρι το 1-0 ήμασταν καλύτεροι, ενώ μέχρι της ισοφάριση ήταν καλύτερος ο αντίπαλός μας. Στο τέλος πιέσαμε και πήραμε τη νίκη. Μπορεί να μην παίξαμε καλά σήμερα, αλλά είχαμε ουσία. Στο ματς με τον Ολυμπιακό, αν και χάσαμε, κάναμε ευκαιρίες μετά το 1-0 για να σκοράρουμε. Έτσι έγινε και σήμερα, προσπαθήσαμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και στο τέλος δικαιωθήκαμε».

«Η νίκη αυτή μας δίνει χρόνο για να δουλέψουμε με ηρεμία, ώστε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι στη συνέχεια».

Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube