Εκτός αποστολής της Άρσεναλ για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό, για τους ομίλους του Champions League, θα μείνουν ο Νίκλας Μπέντνερ και ο Ντενίλσον. Ο νεαρός επιθετικός των «κανονιέρηδων» στάθηκε άτυχος, καθώς το βράδυ της Κυριακής είχε ατύχημα με το αυτοκίνητό του και παρά το γεγονός ότι δεν τραυματίστηκε, θα χάσει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

Ωστόσο, ένας ακόμη παίκτης της ομάδας του Αρσέν Βενγκέρ δεν θα δώσει το «παρών» κόντρα στην ομάδα του Πειραιά. Ο λόγος για τον Ντενίλσον, που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους υπόλοιπους δύο μήνες. Εκτός μάχης παραμένουν οι τερματοφύλακες Αλμούνια και Φαμπιάνσκι, ο αμυντικός Τζουρού και ο μέσος Νασρί, αλλά επανέρχονται οι Αρσάβιν και Γουόλκοτ.

«Πρέπει να μπλοκάρουμε το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Είναι μία έμπειρη ομάδα, με πολλά χρόνια συνεχούς παρουσίας στο Champions League, πολύ καλή στο ψηλό παιχνίδι και παίζει καλά από τα άκρα. Σεβόμαστε τον αντίπαλο και θέλουμε να τον κερδίσουμε», δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εν όψει του αγώνα. Ερωτηθείς για τον Ντιόγο και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Άρσεναλ, απάντησε: «Γνωρίζετε ότι στην Αγγλία είναι δύσκολο να ασχοληθούμε έτσι όπως θέλουμε με τέτοιες περιπτώσεις παικτών λόγω των περιορισμών που υπάρχουν», εννοώντας τις δυσκολίες για έκδοση άδειας εργασίας.

Για τον τραυματισμό του Μπέντνερ είπε: «Δεν προπονήθηκε λόγω του ατυχήματος που είχε την Κυριακή. Ευτυχώς δεν έχει πάθει κάποια ζημιά, αλλά έχει κάποιους μώλωπες και κρίναμε προτιμότερο να μην προπονηθεί. Πάντως, θα είναι έτοιμος για το ματς της Κυριακής απέναντι στην Μπλάκμπερν».

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube