Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα θα προσπαθήσει να διεκδικήσει ο Ατρόμητος κόντρα στον ΠΑΟΚ. Το συγκρότημα του Γιώργου Δώνη υποδέχεται στο Περιστέρι το «Δικέφαλο του Βορρά» και θέλει μπροστά στο κοινό του να κάνει «σεφτέ» στις νίκες.

Δώνης: «Έχουμε τη δυνατότητα»

Ο Έλληνας τεχνικός για την αναμέτρηση της Κυριακής με τους Θεσσαλονικείς, τόνισε, πως η ομάδα του έχει τη δυνατότητα να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης… «Νομίζω ότι εκείνο που πρέπει να μας ενδιαφέρει και να μας απασχολεί είναι μόνο το πώς θα βρούμε τον τρόπο ώστε να φτάσουμε στη νίκη. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, οι τρεις βαθμοί είναι το μόνο που έχει σημασία για την ομάδα και πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες να πετύχουμε το στόχο μας».

Η αποστολή αποτελείται από τους: : Μιχαηλίδη, Κηπουρό, Καλαντζή, Πόποβιτς, Μπλένχιο, Κάμπα, Ολιβέιρα, Τάτο, Σφακιανάκη, Σαρμιέντο, Νάστο, Μπρίτο, Φαβάλι, Αναστασάκο, Κουτσόπουλο, Νεμπεγλέρα, Καραγκούνη, Σκόνδρα.

Από εκεί και πέρα, οι Βαγγέλης Νάστος και Ανδρέας Τάτος βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββατου στο «Atromitos Store», όπου εκεί φωτογραφήθηκαν και μοίρασαν αυτόγραφα κυρίως με στους μικρούς θαυμαστές του συλλόγου.

Επιμέλεια: Άγγελος Ζάχος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube