Πριν από μερικούς μήνες μας είχε απασχολήσει με τα καμώματά της. Ο λόγος για την Νερέιδα Γκαγιαρδο, η οποία αφότου έφαγε «πόρτα» από τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε κλαμπ της Μαγιόρκα, αποφάσισε να τον… ξεφτιλίσει και να βγάλει τα «άπλυτα» του στη φόρα. Ποια είναι, όμως, η νεαρή Ισπανίδα, που από ό,τι φαίνεται ήταν (μπορεί να είναι ακόμα) τρελαμένη για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης;

Του Σταύρου Καλογεράκη

Το όνομά της, Νερέιδα, σημαίνει «η νύμφη του νερού» και στο διαδίκτυο κυκλοφορούν πολλές ενδιαφέρουσες φωτογραφίες με διάφορα… background.

Παρότι είναι καθολική, συχνάζει σε νυχτερινά κέντρα και λατρεύει να καβαλάει… μηχανές (που πήγε το μυαλό σας;). «Της αρέσει το clubbing. Πηγαίνει αρκετά συχνά σε κλαμπ. Είναι ευχάριστο κορίτσι», λένε οι φίλοι της.

H Νερέιδα πήγε σε ένα καλό σχολείο και πήρε τις απαραίτητες αρχές για να γίνει σωστός άνθρωπος. Οδηγεί ένα Ford Ka, εξακολουθεί να ζει με τη μητέρα της, Άννα, και τον πατριό της, Φρανσίσκο, στα περίχωρα της Μαγιόρκα, από όπου κατάγεται.

Μάλιστα, η νεαρή είχε γνωρίσει και τη μαμά του 25χρονου χαφ των «μερένχες» σε μια… πιτσαρία και έδειχνε «ήρεμη και χαρούμενη», όπως έλεγαν αυτόπτες μάρτυρες.

Κάποιος είχε αποκαλύψει πως: «Πολύ θεωρούν ότι η Νερέιδα είναι μοντέλο, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια νοσοκόμα! Της αρέσει να εμφανίζεται σε διαγωνισμούς ομορφιάς και ανάλογες εκδηλώσεις». Δημοσιεύματα του ξένου Τύπου έγραφαν ότι η 25χρονη… νοσοκόμα εργάζεται σε γηροκομείο και αμείβεται λίγο καλύτερα από το βασικό μισθό στην Ισπανία.

Μπορεί όποιος βλέπει τις φωτογραφίες της να αισθάνεται «χαρά», αλλά όπως δήλωσε και ένας φίλος της, «Η μητέρα της δεν χαίρεται με αυτά που κάνει».

Τα υπόλοιπα για την Γκαγιάρδο είναι γνωστά. Η Ισπανίδα μοντέλο, νοσοκόμα ή ό,τι άλλο είναι αυτή η κοπέλα αποτέλεσε το «αμόρε» του Κριστιάνο Ρονάλντο για περίπου 8 μήνες, όμως η σχέση τους δεν είχε ευτυχή έκβαση.

Εκείνη, όταν ο Πορτογάλος μεταγράφηκε στη Ρεάλ, προσπάθησε να έρθει ξανά σε επαφή μαζί του, όμως εκείνος (ίσως και εξαιτίας της… γνωριμίας με την Παρίς Χίλτον), χάρηκε με το να την αφήσει στα κρύα του νερού… Τότε η 25χρονη πήρε την απόφαση να τον κάνει… ρόμπα και να αποκαλύψει τις σεξουαλικές του επιδόσεις (σ.σ.: μα και εσύ ρε Κριστιάνο, έχεις ένα τέτοιο «τούμπανο», μια φορά και μετά καληνύχτα;).


Δείτε ένα βίντεο που αφορά την Γκαγιάρδο:



Για σχόλια, παρατηρήσεις και… ευρηματικές προτάσεις απευθυνθείτε στο stavroskal@windowslive.com

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube