Μια επιστροφή στο κανονικό πρόγραμμα και μια νέα απουσία περιελάμβανε η σημερινή μοναδική προπόνηση του Ατρόμητου. Συγκεκριμένα, κανονικά προπονήθηκε ο Ηλίας Κάμπας, ενώ δεν πήρε μέρος ο Στέλιος Σφακιανάκης.

Σε ό,τι αφορά στον Κάμπα, ακολούθησε το πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και, πλέον, υπολογίζεται κανονικά από τον Γιώργο Δώνη, αφού ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του. Κανονικά προπονείται και ο Θανάσης Καραγκούνης, ο οποίος επέστρεψε από την Εθνική Νέων. Από την άλλη πλευρά, ο Σφακιανάκης αισθάνεται ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα και ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα.

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια:

«Το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος υπενθυμίζει για μια ακόμη φορά στους φίλους της ομάδας ότι έπειτα από τη θέσπιση του «Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου», η αγορά ενός απλού εισιτηρίου γίνεται ΜΟΝΟ με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή το διαβατήριο ή την πράσινη κάρτα (για τους αλλοδαπούς).

Για τη διευκόλυνση λοιπόν των φιλάθλων μας λόγω των πολλών στοιχείων που απαιτούνται για την έκδοση ενός απλού εισιτηρίου, τους προτείνουμε να προσέλθουν στα γραφεία της Διαχείρισης (καθημερινά 12.30 με 20.30) για τη δωρεάν έκδοση Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου η οποία θα διευκολύνει την αγορά ενός απλού εισιτηρίου αγώνος.

Επίσης εν όψει του επόμενου εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ καλούνται οι κάτοχοι καρτών διαρκείας να προσέλθουν να τις παραλάβουν καθώς δεν θα επιτρέπεται πλέον η είσοδος τους με την επίδειξη της απόδειξης αγοράς».

«Ξύπνησαν» μνήμες…

Σαν σήμερα (14/9) πριν από τρία χρόνια ο Ατρόμητος έδωσε το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ιστορίας του, για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, όταν αντιμετώπισε στο γήπεδο Ριζούπολης την κάτοχο του τροπαίου, Σεβίλλη, από την οποία ηττήθηκε με 2-1. Το μοναδικό ευρωπαϊκό γκολ της ομάδας είχε σημειώσει ο Γιώργος Κορακάκης.

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριαζής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube