Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Κάρλος Κεϊρόζ μετά το ισόπαλο (1-1) αποτέλεσμα της Πορτογαλίας στην έδρα της Δανίας, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής.

«Το αποτέλεσμα μας αδικεί. Ελέγχαμε το παιχνίδι και είχαμε τις καλύτερες ευκαιρέις στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα. Μόνο μία ομάδα θα μπορούσε να είχε κερδίσει (σ.σ.: η Πορτογαλία) σήμερα, αλλά γνωρίζουμε πως έτσι είναι το ποδόσφαιρο», είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Ιβήρων.

Ο 56χρονος προπονητής πιστεύει ότι οι παίκτες του «πρέπει να είναι σε κάθε περίπτωση ικανοποιημένοι με την απόδοσή τους» και θεωρεί ότι οι «Πορτογάλοι φίλαθλοι πρέπει να είναι περήφανοι» για την εμφάνιση των… εκπροσώπων τους.

Καταλήγοντας, ο Κεϊρόζ τόνισε ότι οι συνεχείς κακές διαιτητικές αποφάσεις στοιχίζουν στην ομάδα και ανέφερε πως η πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ 2010 είναι ακόμη ανοιχτή. «Οι παίκτες πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω, αφού έχουμε ακόμη ελπίδες. Το παιχνίδι της πρόκρισης δεν έχει τελειώσει…».

Από την πλευρά του, ο Λιέντσον, που σκόραρε στο ντεμπούτο του, ανέφερε: «Το γκολ ήταν σημαντικό για εμένα, αλλά δεν ήταν αρκετό…Το αποτέλεσμα είναι πολύ άδικο, επειδή ήμασταν καλύτεροι. Παίξαμε ένα σπουδαίο ματς».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube