Με τις δύο αναμενόμενες απουσίες θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στο κυριακάτικο (16:45, Novasports 1) εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ, για τη δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι Ηλίας Κάμπας και Πασζάλης Μελισσάς δεν θα δώσουν το «παρών», στο παιχνίδι στο οποίο οι Περιστεριώτες αισιοδοξούν να πάορυν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα της σεζόν, μετά την ήττα 1-0 στην πρεμιέρα από τον Άρη, στο «Κλ.Βικελίδης».

Μετά το τέλος της σαββατιάτικης προπόνησης, ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 παικτών που θα συγκεντρωθούν και θα καταλύσουν στο αθλητικό κέντρο της ομάδας. Πρόκειται για τους: Μιχαηλίδη, Κηπουρό, Κουτσόπουλο, Μαρίνο, Νάστο, Μπλένχιο, Ολιβέιρα, Πόποβιτς, Περόνε, Καλαντζή, Καραγκούνη, Καραλή, Φαβάλι, Μπρίτο, Σαρμιέντο, Τάτο, Νεμπεγλέρα, Σφακιανάκη.

* Τα εκδοτήρια των οδών Γιαννιτσών και Κρέσνας θα ανοίξουν την Κυριακή, από τις 14.30 ως την ώρα έναρξης του αγώνα. Η ΠΑΕ Ατρόμητος υπενθυμίζει στους φιλάθλους της ότι για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και για να αποφευχθούν πιθανές δυσλειτουργίες λόγω της εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, συστήνει: 1) Να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια για να αποφύγουν τις ουρές μπροστά από τα εκδοτήρια και 2) Να προσέλθουν στο γήπεδο αρκετή ώρα πριν την έναρξη δεδομένου ότι στις θύρες θα λειτουργήσει το νέο σύστημα εισόδου.

* Επίσης, η ΠΑΕ εφιστά την προσοχή των φιλάθλων, καθώς από τη φετινή περίοδο οι κανονισμοί έχουν αλλάξει κι έχουν γίνει πιο αυστηροί, ειδικά με το άναμμα πυρσών, φωτοβολίδων και βεγγαλικών στις κερκίδες και εν γένει στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου. Τα σωματεία θα τιμωρούνται με πολύ αυστηρές ποινές ακόμα και σε περίπτωση που τα αντικείμενα δεν θα ρίπτονται στον αγωνιστικό χώρο. Αν μάλιστα ρίπτονται στον αγωνιστικό χώρο οι ποινές θα είναι διπλάσιες. Βαρύτατες ποινές φέρει και η χρήση λέιζερ. Από το φετινό πρωτάθλημα επανέρχεται η ποινή της τιμωρίας της έδρας γι’ αυτό και οι φίλαθλοι πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και να αποτελέσουν το θεματοφύλακα της ομάδας.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί εκ των προτέρων όλους τους φιλάθλους που θα ενισχύσουν την ομάδα κατά τη διάρκεια της περιόδου και θεωρεί ότι θα προασπίσουν τα συμφέροντα της, ενισχύοντας την με το δικό τους μοναδικό τρόπο.

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριαζής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube