Χωρίς κάποια δυσάρεστη εξέλιξη συνεχίζεται η προετοιμασία του Ατρομήτου για το κυριακάτικο εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο Γιώργος Δώνης δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα, πέρα από τις γνωστές απουσίες των Κάμπα, Μπαζίνσκι και Μελισσά.

Σε ό,τι αοφρά στον τελευταίο, υποβλήθηκε σε ακτινογραφία που έδειξε ότι έχει επουλωθεί το τραύμα του και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ξεκινήσει τρέξιμο, μαζί με τον Ηλία Κάμπα. Το απόγευμα της Τετάρτης η ομάδα του Περιστερίου θα προπονηθεί στο αθλητικό κέντρο της, ενώ νωρίτερα θα έχει πραγματοποιηθεί η επίσημη φωτογράφηση στο γήπεδο του Περιστερίου, για τη νέα περίοδο.

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια με ΑΕΚ

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος υπενθυμίζει ότι τα γραφεία της διαχείρισης θα είναι ανοικτά καθημερινά από τις 12.30 μέχρι και τις 20.30 για την πώληση των εισιτηρίων του αγώνα με την ΑΕΚ ενώ το Σάββατο θα λειτουργήσουν από τις 10.00 μέχρι τις 14.00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 20 Ευρώ (Θύρα 6), 25 Ευρώ (Θύρες 4 και 7), 40 Ευρώ (Θύρα 3). Για τη Θύρα 5 (οικογενειακή-μαθητική) η τιμή του εισιτηρίου για τον ενήλικα είναι 10 ευρώ και το παιδί 5 ευρώ.

Επίσης από το τμήμα διαχείρισης συνεχίζεται η πώληση καρτών διαρκείας καθώς και η έκδοση της Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου (γίνεται δωρεάν). Την ημέρα του αγώνα με την ΑΕΚ, τα γραφεία δεν θα εκδίδουν την κάρτα φιλάθλου».

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριαζής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube