Τρεις επιστροφές στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τον Ατρόμητο. Οι Μαρσέλο Σαρμιεντο, Ζντράφκο Ποποβιτς και Λουίζ Μπριτο ξεπέρασαν τα μικροπροβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και πήραν κανονικά μέρος στην προπόνηση. Αυτό σημαίνει ότι, εκτός απροόπτου, θα είναι πανέτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, που θα βρει την ομάδα τους να φιλοξενείται από τον Άρη στο «Κλ.Βικελίδης», το Σάββατο (22/8, 16:45).

Σε ό,τι αφορά στους υπόλοιπους τραυματίες, ατομικό πρόγραμμα υπό την επίβλεψη του γυμναστή της ομάδας ακολούθησαν οι Μελισσάς, Μπαζίνσκι και Κάμπας. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονηθήκαν κανονικά στις εγκαταστάσεις του Ασπρόπυργου, μπαίνοντας έτσι και πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς, έπειτα από το ρεπό του Σαββάτου.

*Το πρωί της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, η σύσκεψη για τα μέτρα του αγώνα Άρης – Ατρόμητος. Την περιστεριώτικη ομάδα θα εκπροσωπήσει ο Διευθυντής Ασφαλείας, Αντώνης Καραλής. Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα καταθέσει αίτημα για τη χορήγηση 200 εισιτηρίων, για τις ανάγκες των φιλάθλων της.

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριαζής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube